Sudové sauny – tradice v novém kabátě

Caretta Spa nabízí vysoce efektní sudové sauny. Tyto sauny sudového typu se staly v roce 2013 na českém trhu velmi oblíbeným produktem. Nemáte-li místo v interiéru domu, je pro Vás sudová sauna, která lze postavit doslova kamkoliv, řešením.

Sudové sauny se staly velmi populárním produktem roku 2013. V České Republice se těší stále většímu zájmu. Sauna sudového typu představuje alternativu pro zájemce, kteří nemají již volnou místnost v interiéru. Nabízí se tedy využít jednoduchým a velice efektním způsobem zahradu.

Diogenes je název sudové sauny, kterou vyrábí tradiční česká firma Caretta Spa. Je vyrobena z vysoce kvaliního kanadského cedrového dřeva, které je odolné vůči extrémním venkovním podmínkám.

Základem saunování je ohřátí těla nad normální tělesnou teplotu a přivádí tak tělo do příjemného a relaxujícího stavu. V sauně dochází k uvolnění unavených svalů a stresovaný mozek se dostává do klidu. Pravidelné saunování také výrazně zlepšuje imunitní systém člověka.

Doporučená doba saunování neexistuje. Uvádí se takzvané zlaté pravidlo saunování – vyhřívejte se tak dlouho, dokud je Vám to příjemné. Nutností je ovšem sledovat ukazatele jako pálení nosu, kůže nebo zvýšení pocitu horka.
K těmto aspektům často dochází po 15 minutách saunování a pak je třeba saunu opustit.

Takovéto procedury, vedoucí k lepšímu imunitnímu systému a zlepšenému pocitu z relaxace si můžete denně dopřávat na své zahradě v sudové sauně. Prohřátí takové sauny trvá pouze 20 minut a je zajištěno elektrickým ohřevem nebo kamny na dřevo. Sudový tvar sauny není jen estetickou výsadou, ale je i funkční. Tento tvar zajišťuje efektivnější využití energií a tedy úsporu energie.

Caretta Spa nabízí vyhotovení sudových saun na míru. Lze vytvořit sudovou saunu různých rozměrů, od sauny pro 2 osoby až po sudové sauny pro 8 osob. Pokud Vás zajímají další informace ohledně sudových saun, tak můžete využít bezplatného poradenství společnosti Caretta Spa. Kontaktní informace můžete nalézt na webové prezentaci nebo se obrátit na obchodní oddělení prostřednictvím telefonního čísla +420 596 636 364.

Foto: www.caretta-spa.cz

Sudové sauny – tradice v novém kabátěSudové sauny – tradice v novém kabátěSudové sauny – tradice v novém kabátě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka