Studujte management sportu

... a staňte se Dis. na Vyšší odborné škole ČSTV

Je pochopitelné, že chceme, aby nás škola bavila a aby nám vzdělání zajistilo lepší, snadnější a zajímavější budoucnost. Pokud máte rádi sport a wellness, možná je Vyšší odborná škola ČSTV tím pravým pro vás.

Vyšší odborná škola Českého svazu tělesné výchovy (nyní již České Unie Sportu) nepředstavuje jen obyčejnou školu, která studenty baví, vzdělává a přispívá k rozvoji např. manažerských schopností... jde doslova o “rodinnou“ školu s příjemným a klidným zázemím zasazeným do části historického spartakiádního stadionu na pražském Strahově, profesionálním učitelským sborem, přátelskými spolužáky, kteří se všichni znají jménem, snadnou dopravou s dalšími pozitivy.

Vedení školy hledá další a další způsoby, jak zkvalitnit výuku a prostředí. Pořádají se lyžařské nebo turistické kurzy, kde si žáci vyzkouší nové sportovní aktivity (lyžování, běžky, dračí lodě, atd.), dále 2x za školní rok jsou pro každého povinností odborné praxe, nejlépe v nějakém sportovním klubu, kde si každý vyzkouší trenérské nebo manažerské schopnosti. Další velkým plusem, kterým se může naše škola pyšnit, jsou teoretické a praktické přednášky o tělesné výchově a sportu. Pro toho, kdo je aktivním sportovcem nebo sportovcem bývalým a chce zůstat spjat se svou oblíbenou pohybovou aktivitou, je VOŠ ČSTV, s. r. o. jasnou volbou!

VOŠ ČSTV s.r.o realizuje výuku akreditovaného vzdělávacího programu 64-31-N/12  Management tělesné výchovy a sportu. Zřizovatelem školy je ČUS - Česká unie sportu. Délka vzdělávacího programu: 3 roky - denní forma, 4 roky - dálkově (1x měsíčně Pá, So, Ne). Absolvent se honosí titulem diplomovaný specialista (Dis.), neboli tzv."praktický bakalář". Zmíněný program a formu studia vyhledává doposud specifická skupina studentů se zájmem o následnou působnost hlavně v oblasti sportu a tělesné výchovy. Díky skladbě všeobecných předmětů si myslíme, že vychováváme odborníky v oblasti managementu a marketingu, připravené jak pro tuto naprosto specifickou činnost a kariéru ve zmíněné oblasti, tak i pro všeobecný business. Mimo hlavní program, škola plánuje aktivity i pro zájemce z řad běžné populace. Jsou to odborné semináře, kurzy a vzdělávací programy pro mládež, v oblasti volnočasových aktivit a přípravu na budoucí povolání.

Pravidelně pořádáme oblíbené kurzy pro trenéry, tzv. vědecký základ, jako podklad pro získání trenérské licence B. Důležitá je pro nás spolupráce s jednotlivými sportovními svazy a jednotami. Díky tomu studenti a zejména naši absolventi nacházejí uplatnění, v jim tolik blízké, oblasti sportu. Za naše silné stránky považujeme právě tradici sportu, kvalitní výuku, genius loci Strahovského stadionu a návaznost na kvalitní praxi ve špičkových zařízeních.

V současné době máme v ředitelské funkci špičkového pedagoga, zkušeného sportovce a manažera - PaedDr. Jana Hejmu, který svými jasnými vizemi a pevnou rukou, vede školu k rozkvětu.

Studujte management sportuStudujte management sportuStudujte management sportu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka