Studijní cesta za wellnessem do Francie

Jste majitelé či manažeři SPA hotelu, lázní či Wellness centra? Terapeuti či učitelé (poradci) v oblasti zdravého životního stylu? Jste gurmáni, umělci duší či povoláním a obdivovatelé přírodních krás? Tato studijní cesta je tedy stvořena pro vás ! Společnost Panther Plus s.r.o. a mezinárodní specialistka na wellness, Mgr. Hana Cathala připravila pro skupinu 7 odborníků ve wellness a SPA v termínu 13. - 19. září 2010 pracovní cestu do Francie.

Pouze 7 vyvolených bude moci tuto cestu absolvovat v doprovodu zkušené české průvodkyně a Mgr. Hany  Cathala, mezinárodní wellness konzultantky, která na vás ve Francii již čeká.

Cesta je uskutečněna u příležitosti světového veletrhu Beyond Beauty & SPA , probíhajícího v polovině září v Paříži. Přes 500 vystavovatelů zde pravidelně představuje novinky v kosmetických a lázeňských produktech, zařízeních a technologických postupech. Veletrh je ve znamení inovace a dá možnost se seznamit s tím, co do Evropy teprve přichází, domluvit si distribuci nebo se nechat inspirovat pro své potřeby.

Pokračováním v objevování posledních trendů v oblasti  parních lázní, saun, viřiveka a bazénů bude návštěva v show roomu Nordic France a v továrně na výrobu termálních zábalových dek s infračerveným zářením ve firmě AAAtelec. Dále pak v Paříži se zastavíme v nejstarším Aquabouleváru (Aquapark) v Evropě s možností si ho odpoledne či v sobotu užít. Kosmetická firma, se svou laboratoří, prodejem a školícím centrem bude jistě dalším zajímavým objektem. Výběr bude učiněn mezi kosmetikou Silicium + « naší » Adriany Sklenaříkové - Karambeu, Sothys dobře známým  i  v ČR a 5 Mondes, luxusní etnickou kosmetikou. Individuální prohlídka Paríže může být alternativou k tomuto  organizovanému odbornému  programu. Večer bude zakončen klidnou procházkou údolím Mauldre et zahradní večeří u Hany Cathala. Zde budete mít možnost si objednat masáž Amma.

V západní části pařížské oblasti, kde jste ubytováni, se nachází kraj impresionistů, kam se vydáme za prožitkem wellness, do zahrad, leknínových  jezer, ateliérů a rodného domu Claude Moneta. Den pokračuje v meandrech  Seiny lemovaných bílými skalami, které tak inspirovaly impresionisty – a jistě zaujmou i Vás.

Den se slanou příchutí moře vám v praxi přiblíží podstatu Thalassoterapie. V mezinárodním přístavu Le Havre sídlí společnost Agrimer pověřená sklizní a zpracováním mořských řas pro zemědělské, potravinářské a kosmetické účely. Jejich aktivity a výsledné produkty s nejvýhodnějšími cenami na EU trhu mohou být zajímavostí i pro vaše potřeby. Honfleur je pitoreskní městečko, barevný přístav a patří umělcům. Deauville, proslavený filmovými festivaly, je historické lázeňské město, pro turisty a víkendový cíl pařížské smetánky. Rozsáhlé pláže a moře budou i v září pohostinné pro vaše koupání a místní proslulé lázně Thalassoterapie vám odhalí svá tajemství. Alternativní program může být  I návštěva historického města Rouen, hlavního města Normandie, s místním průvodcem – známým spisovatelem, a večeře normandských specialit – crepes slané a sladké, se cidrem, nápojem z jablek, či s calvadosem…

Vrátit se do Aquaparku, navštívit Paříž, Versailles či Disneyland,  to vám umožní sobotní volný den. Alternativní nabídka je pro ty, co se chtějí místo turistice věnovat dalšímu wellness prožitku – hudbě. Festival hudby Tourmélé nedaleko vašeho hotelu je bezplatný celé odpoledne, večer ho navštívíme společně s ostatními po návratu z individuálních výletů.
Nedělní návrat do Prahy bude ochucen gurmanským prožitkem v šampaňském kraji. Hlavní město šampaňského Epernay vám nabídne jízdu podzemním vláčkem spojenou s prohlídkou části ze svých 110 km sklepních chodeb, kde se ukrývá největší sud na šampaňské na světě a zásoby nejproslulejších značek jako Moet et Chandon, Mercier et de Castellane. Sladkou tečkou za wellnessovou cestou bude samozřejmě , jak jinak, ochutnávka toho nejlepšího šampaňského…

Organizační informace
(budou upřesněny účastníkům začátkem září)

Cena od 14 800 Kč

Závazné přihlášky a záloha: do 15.8.2010
Celková platba: do 25.8.2010
Kontakt a informace: Hana Bokrosová tel. +  420 777040562
email: bokrosová.h@seznam.cz, info@pantherplus.cz

Studijní cesta za wellnessem  do Francie
pro odborníky i milovníky wellness
13. září – 19. září 2010

Odjezd 13.9. v cca 20h
Příjezd 19.9. po půlnoci
Firma Panther Plus je poskytovatel řidiče

V ceně studijní cesty je:
- 4 noci se snídaní
- 6 menu (oběd či večeře, dle programu, s nápojem)
- Doprava Praha- Paříž – Praha, všechny společné cesty na místě, pojištění s dopravou vázané
- Vstupy : Claude Monet, prohlídka sklepů a ochutnávka šampaňského, veletrh Beyond Beauty & SPA
- Návštěvy odborných a kulturních provozoven
- Dvě průvodkyně

V ceně není :
- Vstup Aquaboulevard (25€/6 h)
- Vstup večerní Festival Tourmélé (15€)
- Individuální turistika (jednodenní pass Paříž 19€, vlak Versailles 8€ zpateční)
- Masáž AMMA (10€)
- Individuální cestovní pojištění

Informace týkající se ubytováni a stravování
Naše wellness návštěvy se budou optimálně odehrávat hvězdicovitě od bodu ubytovaní, který byl záměrně zvolen mimo hlavní město Paříž. Je to ekonomicky výhodnější, bezpečnější a příjemnější, autobus zde může parkovat hned u hotelu, hotel je 5 minut pěšky od nádraží Epone-Paris (40 min), tedy výhodně pro individuální návštěvy Paříže a umístěn na západ od Paříže, kam budou také směřovat naše cesty. 5 minut od hotelu se také nachází Carrefour, lékařské centrum, historické městečko Epone a dům pí.Cathala, na jehož zahradě se bude také odehravat jeden večer.

S ohledem na ekonomickou krizi výhodnost ceého zájezdu jsme zvolili hotel Formule 1, nově zrekonstrovaný v červnu tohoto roku. TV a umyvadlo na pokoji, WC a sprchy na chodbě. Snídaně francouzského stylu. Pro náročnější je možno zajistit ubytovaní v nedalekém hotelu Campanile, jehož heslem je Vaše touhy jsou šaramantní, my také...!

Nabízíme formu polopenze. Snídaně budou zajištěny v hotelu, obědy či večeře společně, dle programu. Pro individualní stravu je nutno počítat 5 Euro na sendvič, 10 Euro ve Fast food, 12-20 Euro průměrné menu v průměrné restauraci.

Ceník ubytování se snídaní
cena za noc/osobu:    4 noci:  příplatek k základní ceně:

Formule 1 (1)    40 €    160    60€
Formule 1 (2)    25 €    100    0 €

Campanile (1)   110 €   440    340 €
Campanile (2)    60 €    240    140€


Studijní cesta za wellnessem do FrancieStudijní cesta za wellnessem do FrancieStudijní cesta za wellnessem do FrancieStudijní cesta za wellnessem do FrancieStudijní cesta za wellnessem do FrancieStudijní cesta za wellnessem do FrancieStudijní cesta za wellnessem do FrancieStudijní cesta za wellnessem do Francie

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka