Stříbro a bronz doma, kluci zabodovali a porazili i favority

První den bronz, druhý den stříbro, naši musheři na kanadských pláních prostě válejí!

První závody jsou za námi, první dvě medaile na krku. Jirka a jeho smečka vybojovali v závodě na etapy stříbro, Michal s Kvapem skončili po včerejším závodě na 14 km bronzoví. A Míša s Emanem? Ti nechali 22 svých protivníků za sebou a dostali se na sedmou příčku. Tréninky v kanadských údolích se prostě vyplatily.

Jen o kousek

„Krotitel“ Jirka a jeho čtyřspřeží dojeli v první etapě jako třetí, dneska však výrazně zabodovali a vyšvihli se na druhou příčku. Stříbro jim patří opravdu zaslouženě, vítěz celého závodu totiž dojel o pouhých patnáct setin sekundy dřív.

A co na to Michal?

Michal se svým výsledkem spokojený není, i když se dostal mezi první trojici. Už včera ve vlogu odhalil, že úprava tratě nebyla přesně podle jeho gusta, a to se projevilo i při závodě. Navíc prý udělal chybu, že Kvapovi nasadil boty. „Oproti ostatním závodníkům, kteří psy nenabotičkovali, má Kvap packy v pořádku. Zato se mu to ale při běhu víc smekalo.“

Spokojenost i bez medaile

Míša, i když na medailovou příčku nedosáhla, je se závodem spokojená. „Závod byl krásný, s Emánkem jsme si to užili! Děkujeme za držení palců, ještě nás čeká kombinace a štafeta.“

Čeká je pořádná jízda

Michala s Jirkou toho ale čeká ještě o něco víc. Zítra totiž startuje první etapa skijöringu, na kterou už Michal ladí formu, a hned další den pak kombinace. Jirkovi psi budou mít sice den pauzu, ale závod s hromadným startem na 8 km je nemine. Doufáme, že medaile budou jen a jen přibývat a zlato na sebe nenechá dlouho čekat!

Fotografie zaslala Veronika Wolfová, Ogilvy Public Relations, s.r.o. - děkujeme.

Stříbro a bronz doma, kluci zabodovali a porazili i favority

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka