Srubová baňa přináší novou dimenzi do saunování

Moderní saunové ceremoniály v Aquapalace Praha

Aquapalace Praha nabízí největší saunový svět v ČR. Na návštěvníky čeká 14 prohříváren a nyní také nově rekonstruovaná srubová baňa. Jde o prostornou venkovní saunu, dřevěný srub, který je nyní vybaven pro moderní saunovou show. Moderní ceremoniály jsou totiž v provedení s hudbou, světelnými efekty a dalšími specialitami. Speciální ceremoniály mohou návštěvníci zažít zejména na prodlouženém saunování při svíčkách nebo na dalších saunových eventech.

V čestlickém areálu Aquapalace Praha se v září otevřela zrekonstruovaná sauna nazvaná srubová baňa. Pokřtěna byla slivovicí. Srubová baňa je dřevěný srub vybavený novými okrasnými kamny uprostřed prohřívárny. Kameny na velkých kamnech se při saunových ceremoniálech polévají vodou s vonnou esencí nebo ledovou tříští. Saunér tak zvyšuje vlhkost v prohřívárně a saunující se návštěvníci mají pocit většího tepla. V srubové baňe se kombinuje vysoká teplotu (až 95 °C) s patnáctiprocentní přirozenou vlhkostí a při ceremoniálech i esencemi a minerály. Účinky saunování umocňuje i tlumené světlo a teplé tóny dřeva. K dispozici je také UV osvětlení a další světelné efekty a ozvučení sauny.  Vonné esence obsahují silice, které mají různé účinky na lidský organismus. Letošní novinkou je metličkový ceremoniál – jemné šlehání těla za pomocí macerovaných větviček břízy.

Sauny v Aquapalace Praha jsou otevřeny každý den od 10 do 23 hodin.

Halloweenské saunování při svíčkách

Speciální program je připraven v sobotu 2.11.2013. Od 20.00 do 23.30 hod si můžete v Saunovém světě užít romantiku za svitu svíček v tajemných dýních a doprovodu relaxační hudby navíc – speciální saunové ceremoniály pouze pro tuto akci.

OD 20.00 HOD – SPECIÁLNÍ VSTUPNÉ DO VODNÍHO SVĚTA A SAUN – 390 Kč

Srubová baňa přináší novou dimenzi do saunováníSrubová baňa přináší novou dimenzi do saunováníSrubová baňa přináší novou dimenzi do saunování

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka