Sportovní neděle plná zábavy pro celou rodinu v Juklíku

Chcete si s dětmi zacvičit, zaplavat, prostě si skvěle zařádit a třeba se i něco nového naučit? Vydejte se v neděli 5. 10. na Sportovní odpoledne do pražského Baby Clubu Juklík. Pod dohledem zkušených instruktorů si můžete zdarma zacvičit v tělocvičně Monkey´s Gym navržené speciálně pro děti. Pak si můžete společně zaplavat, vyzkoušet si další sporty a aktivity, nebo nechat na zahradě se spoustou atrakcí a odpočinout si u dobré kávy.

„Naším cílem je naučit děti hýbat se správně nejen ve vodě, ale i na souši, a to tak, aby je to bavilo. Proto jsme v našem klubu vyčlenili krásný prostor pro unikátní moderní tělocvičnu s jedinečným konceptem cvičení pro děti,“ říká Štěpánka Štrougalová z Baby Clubu Juklík. Metoda, se kterou se zde setkáte, spadá pod projekt Monkey´s Gym, jež si dosud mohli rodiče s dětmi vyzkoušet na pražské Harfě. V Juklíku na Praze 5 v září otevřeli druhou pobočku. V neděli 5. října Monkey´s Gym navíc oslaví své dvouleté narozeniny a pro zájemce budou zdarma lekce v tělocvičnách na Harfě i v Juklíku. Dort a gratulace pak maskotovi opičce Lole předá v tento den v Juklíku herečka Tereza Kostková. Jistě zbude kousek té dobroty i na vás…

Tělocvična pro děti, jak ji neznáte

A v čem je tato metoda tolik unikátní? „Je ušita zcela na míru dětem a cvičí a baví se v ní jen ty, pro aktivity dospělých není využívána, jako je tomu kdekoliv jinde. Ani by to nešlo, protože jsme investovali nemalé částky do cvičícího vybavení speciálně pro děti, ať už se jedná o kladiny, bradla, žebřiny, trampolíny, zábavné barevné a měkké cvičební prvky nebo horolezeckou stěnu,“ říká autorka projektu Monkey´s Gym Kristýna Přibylová.

Cvičit tady mohou děti už od 6 měsíců do 7 let a kurzy se konají denně od 9 do 19 hodin. Také časová flexibilita je u nás něčím velmi netradičním.  Rodiče si mohou vybrat z mnoha lekcí cvičení pro každou věkovou kategorii v průběhu celého týdne a není problém s náhradou hodin, ani s tím, že by jim ostatní cvičící děti v kurzu nějak „utekly“.

„Jednotná a odborně vytvořená metodika ve všech ohledech respektuje správný psychomotorický vývoj dětí. V hodinách nechybí hry s míčem, dovednostní aktivity, cviky na nářadí. Trénujeme obratnost i rychlost, hrajeme sportovní hry, aby si děti pohyb skutečně oblíbily. Celé prostředí je pozitivní a nesoutěživé, jsme tu hlavně proto, aby děti čas strávený s námi bavil. Děti ale asi nejvíc oceňují to, že to u nás vypadá každý týden jinak. Zkrátka se nikdy nenudí,“ dodává Kristýna Přibylová.

Děti cvičí, maminky pracují nebo odpočívají

Tělocvična Monkey´s Gym je prosklená, rodiče mohou sledovat průběh hodiny i to, jaké pokroky jejich ratolest dělá (od 2,5 let tady děti mohou cvičit bez rodičů), zároveň však mohou využít času na práci, četbu, zkrátka k čemukoliv, na co jim normálně čas nezbývá. K dispozici je dětský koutek a café bar, takže se tady nenudí ani mladší sourozenci (ty ostatně můžete vzít na speciální společné sourozenecké lekce).

A ještě tajný tip: Monkey´s Gym pořádají otevřené hodiny, na které se nemusíte registrovat a o víkendech si zde můžete objednat tématické narozeninové oslavy, které budou bavit děti i dospělé.

Sportovní neděle v Juklíku 5. 10. 2014:

  • Od 14 do 18 hodin si můžete vyzkoušet 30 minutovou lekci unikátní metody Monkey´s Gym pod vedením lektorů, a to zcela zdarma. Rezervace přes www.monkeysgym.cz.
  • Od 14 do 18 hodin si zároveň v Juklíku můžete zdarma zajít na volné plavání a k dispozici vám bude celý bazén i všechny pomůcky. Rezervace na 251 610 441.
  • Bez předchozího objednání budou celé odpoledne probíhat sportovní a výtvarné aktivity.
  • Na prostorné zahradě najdou děti spoustu atrakcí a rodiče příjemné posezení.
  • Na všechny děti čeká na závěr malá odměna.

Adresa: Baby Club Juklík a Monkey´s Gym, U Jezera 34, Praha 5.

Fotografie poskytla Zuzana Rybářová, Amaze Média – děkujeme.

Sportovní neděle plná zábavy pro celou rodinu v JuklíkuSportovní neděle plná zábavy pro celou rodinu v JuklíkuSportovní neděle plná zábavy pro celou rodinu v Juklíku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka