Sportovní hala v Praze pro vaše akce a sportování

Hledáte prostory pro pravidelný sport nebo sportovní vyžití pro své zaměstnance o víkendech? Chcete dopřát netradiční sportovní víkend svým obchodním partnerům? TJ JM Chodov Vám k tomuto účelu nabízí volnou kapacitu k dopolednímu kondičnímu sportování a relaxaci nebo možnost uspořádat velké víkendové akce.

K dispozici je sportovní hala o velikosti 48 x 24 m s novým povrchem TARAFLEX SPORT M PLUS, kde je 6 šaten, hřiště na házenou, malý basketbal, florbal, futsal a 3 volejbalové kurty. Dále gymnastické koberce, tatami, žebřiny, lana na šplh, kruhy atd. Dále máme k dispozici malý zrcadlový sál (balet, tance) o velikosti 10 x 6 m.

U haly máme nově zrekonstruovanou restauraci. Při pořádání sportovních akcí je možné zajistit ubytování pro jednotlivce i skupiny v našem hotelu.

Nabízíme tyto volné termíny ve všední dny:
Po 7-9 a 12-14 hodin
Út 7-10 a 11-14 hodin
St 7-14 hodin
Čt 7-14 hodin
Pá 7-9 a 12-14 hodin

Dopolední hodinová sazba od 700,- Kč bez DPH za hodinu, odpolední a víkendová od 980,- Kč bez DPH za hodinu.

Volné víkendy si najdete na našich www stránkách http://www.tjjmchodov.cz/sportoviste/prehled.php stačí pouze zadat požadované datum.

Jestliže Vás naše nabídka oslovila, podívejte se na naše stránky www.tjjmchodov.cz, kde naleznete podrobnější informace o našem sportovním areálu, včetně fotografií.

Sportovní hala v Praze pro vaše akce a sportování

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka