Sportovní den s Martinou Sáblíkovou v Lipně nad Vltavou

Uplynulý víkend byl na Lipensku výjimečným zážitkem pro stovky příznivců inline bruslení, aktivního odpočinku a pohybu na čerstvém vzduchu. V sobotu 11. září totiž poctila Lipenský sportovní den v Lipně nad Vltavou svou návštěvou olympijská vítězka Martina Sáblíková i se svým trenérem Petrem Novákem.

Kromě toho, že se Martina při autogramiádě a vyhlašování dětské zábavné soutěže postarala o životní vzpomínku mnoha dětí, si také vyzkoušela letos dokončenou Jezerní cyklo-inline stezku Lipno – Frymburk. Martina i její trenér byli velmi příjemně překvapeni krásou inline stezky a také ocenili kvalitu služeb pro turisty na Lipensku včetně bohaté nabídky volnočasových aktivit, kterou přirovnali k moderním evropským turistickým destinacím.

Oba se velice zajímali o zimní bruslařskou dráhu na zamrzlém Lipně, která každou zimu přitahuje desetitisíce fandů bruslení. Martina přiznala, že by ji také lákala terénní jízda v bikeparku, kterou však kvůli probíhající letní přípravě musela odložit na příště. Během návštěvy Lipna se naše současná nejúspěšnější sportovkyně mimo jiné poznala s Arnoštem Petráčkem – paralympijským finalistou, mistrem světa v plavání, který na Lipno často jezdí za sportem a v zimě se téměř každý víkend prohání na sjezdovkách Skiareálu Lipno.

„Jsme velice rádi za celé Lipensko, že k nám Martina Sáblíková přijela a vyzkoušela si naši Jezerní cyklo-inline stezku. Nejen, že udělala obrovskou radost desítkám rodin s dětmi, navíc podpořila náš záměr – šířit mezi děti radost a zábavu ze zdravého pohybu na čerstvém vzduchu místo hraní počítačových her“, vyjádřil spokojenost z vydařené akce Martin Řezáč ze společnosti LIPNO SERVIS s.r.o., která Lipenský sportovní den uspořádala. „Velké poděkování patří také Jihočeské centrále cestovního ruchu, která setkání s Martinou Sáblíkovou pomohla zajistit“, doplnil Řezáč.

Martina i s trenérem slíbili, že pokud jim čas dovolí, rádi na Lipno přijedou také v zimě, aby si zabruslili na nejdelší české upravované bruslařské dráze a podpořili tím rodící se nový bruslařský ráj v České republice.

Sportovní den s Martinou Sáblíkovou v Lipně nad Vltavou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka