Sport, krása a relaxace pod jednou střechou

Redakce online magazínu WellnessNoviny.cz přijala pozvání a zúčastnila se atraktivní prezentace mimořádně pestré nabídky fitness a beauty služeb pod jednou střechou, která do Ella studia v Jesenici u Prahy přivádí ženy i muže všech věkových kategorií.

Efektivní fitness aktivity v Ella studiu sledují aktuální trendy, takže se cvičí H.E.A.T. program vedený oblíbenou cvičitelkou Hankou Kynychovou, Step-body, Bosu, Pilates, Power jóga, Tae-bo, Street dance a samozřejmě i populární Zumba. Nechybí orientální tance, posilovací lekce European Muscle Power, skupinové posilování s lektorem. V posilovně s kardio zónou s nejmodernějšími přístroji osobní trenéři poradí s vhodnou strukturou cvičení.

Součástí Ella studia je Beauty salon se službami pro celou rodinu. Kadeřnictví včetně prodlužování vlasů. Kosmetika zahrnující chemický peeling, všechny typy manikúry a pedikúry, permanentní make-up. Blahodárné masáže (klasické, lymfatické, thajské, baňkování a další). Praktické poradenství špičkové stylistiky a vizážistky. Solárium a různé typy tělových zábalů. Zdejší specialitou jsou moderní přístrojové metody: neinvazivní liposukce pomocí ultrazvuku, radiofrekvenční lifting, lymfodrenážní nohavice, trvalá depilace intenzivním pulsním světlem nebo strojové odstranění rozšířených žilek, pigmentových skvrn a tetování.

Příjemné prostředí, milý a ochotný personál, prvotřídní služby fitness a beauty pod jednou střechou - navštivte Ella studio v Jesenici u Prahy, které toto vše nabízí.

Fotografie: redakce + archiv Ella studia

 


Sport, krása a relaxace pod jednou střechouSport, krása a relaxace pod jednou střechouSport, krása a relaxace pod jednou střechouSport, krása a relaxace pod jednou střechouSport, krása a relaxace pod jednou střechou

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka