Spolupráce Aquapalace Praha s AUFGUSS WM

V druhém květnovém týdnu zástupci Saunového světa Aquapalace Praha podepsali smlouvu o vstupu do mezinárodní organizace AUFGUSS WM.

V největším saunovém světě v ČR v Aquapalace Praha se pravidelně schází příznivci saunování, saunových ceremoniálů a saunového divadla. Letos v dubnu se zde také konalo mistrovství ČR v saunových ceremoniálech, které je současně kvalifikací na mistrovství světa AUFGUSS WM a také mezinárodní otevřená soutěž Grand prix Czech Republic. V rámci akce SaunaFest 2016 bylo možné shlédnout více jak 100 ceremoniálů špičkových saunérů. Saunový svět Aquapalace Praha, tak organizací SaunaFestu 2016 vstoupil do mezinárodní rodiny saunérů.

Oficiální vstup do celosvětové oborové organizace Aufguss WM a smlouvu o vzájemné spolupráci podepsali zástupci Saunového světa Aquapalace Praha, Zdeněk Bartůška, ředitel resortu Aquapalace Praha, Daniel Ulrich marketingový ředitel a Pavel Hofrichter, zástupce České asociace saunérů. Do České republiky na podpis smlouvy přicestoval místopředseda Aufguss WM Gerhard Ten Hove z Holandska, mezinárodní wellness manažer pro wellness centra a saunové světy. Konzultant pro nové wellness a SPA projekty v celé Evropě. Organizuje školení pro manažery a personál, koučink na pracovišti pro lepší výsledky a výkonnost. Je také již 22 let lektorem saunových mistrů.

AUFGUSS WM je mezinárodní organizace, která sdružuje profesionály v oblasti saunových ceremoniálů a mnoho saunových center po celé Evropě. Mezi členy jsou ty nejlepší saunové světy a wellness resorty. Organizace pořádá světový šampionát - mistrovství světa v saunových ceremoniálech. Organizuje kvalifikační kola v jednotlivých zemích. Velký důraz klade na původní funkci saunování a to jeho vliv na zdraví.

„Pro Resort Aquapalace Prague je vstup do Aufguss WM logickým vyústěním nastoupené cesty, kdy je naší ambicí nabídnout všem návštěvníkům našeho Saunového světa, ten největší možný saunový zážitek. Exkluzivním členstvím v této organizaci se nám navíc otevírá možnost mezinárodní spolupráce, ať již na poli výměny zkušeností, nebo pořádáním speciálních saunových eventů a přehlídek. Věřím, že spolupráce přinese celkový růst kvality, a rozvoj celého saunového odvětví a naši návštěvníci se mají v budoucnu na co těšit.“ říká Dan Ulrich, marketingový ředitel Aquapalace Praha.

Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je nejzábavnější aquapark ve střední Evropě. Tento unikátní sportovně-relaxační komplex nabízí široké spektrum služeb a zábavy pro celou rodinu. Prostor pro relaxaci najdete v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postarají v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí jedinečného SPA. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem. Provozovatelem sportovně-relaxačního komplexu a největšího aquaparku ve střední Evropě - Aquapalace Praha je společnost GMF Aquapark Prague, a.s.

Více na www.aquapalace.cz

Česká asociace saunérů

Česká asociace saunérů (ČAS) je mladým sdružením saunérů, saunových animátorů, pracovníků wellness a SPA center. Slouží k výměně zkušeností mezi členy, vzájemné inspiraci, organizaci saunových eventů, konferencí a workshopů i zastupování zájmů členů. Důležitá součást činnosti je osvěta správného a zdravého saunování, spolupráce s médii. ČAS je otevřena i dodavatelům a provozovatelům saun, saunových světů a wellness resortů. Asociace také propaguje zážitkové saunování a podporuje rozvoj tohoto oboru v ČR.

Fotografie zaslala Mgr. Pavlína Procházková - Marketing specialist. Děkujeme.

Spolupráce  Aquapalace Praha s AUFGUSS WMSpolupráce  Aquapalace Praha s AUFGUSS WMSpolupráce  Aquapalace Praha s AUFGUSS WM

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka