Spokojení hosté opět hlasují v soutěži Czech Hotel Awards

V letošním roce se uskuteční již čtvrtý ročník soutěže Czech Hotel Awards. Soutěže, která má za cíl nabídnout hoteliérům možnost získat hlasy svých spokojených zákazníků a obhájit tak kvality svého hotelu mezi konkurencí svého kraje či celé České republiky.

Soutěž Czech Hotel Awards přináší exkluzivní možnost získání prestižního ocenění za vysokou kvalitu poskytovaných služeb ve čtrnácti zastoupených krajích hned v několika kategoriích. Hotely tak mohou získat ocenění za nejlepší tříhvězdičkový, čtyřhvězdičkový či pětihvězdičkový hotel, za nejlepší wellness & spa hotel a nejlepší kongresový hotel. Přihlaste svůj hotel a získejte tak možnost vejít do povědomí potenciálních klientů a návštěvníků a zajistit si tak znatelný příliv hostů. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a využijte možnost získat ocenění kvality přímo z rukou svých spokojených hostů.

“Vítězství Hotelu Slovan bylo velkým oceněním naší dosavadní práce. Vážíme si ho o to víc, zejména z toho důvodu, že pro nás hlasovali naši spokojení hosté. Tedy ti, kteří o našich službách vědí nejvíce a chtěli nám svým hlasem poděkovat za naši péči. Soutěž Czech Hotel Awards nám umožnila propagovat nejen náš hotel, ale také krásu Jeseníků, která se na naší výhře velkou měrou podílela. Už během nominace se příliv hostů do našeho hotelu zvýšil a co je důležité, neustal doposud”, říká ředitelka hotelu, který se v roce 2014 stal absolutním vítězem soutěže Czech Hotel Awards Lenka Pinčeková.

Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků pak proběhne v pondělí 23. listopadu 2015 v Kapli Sacré Coeur v Praze. Tento výjimečný prostor poskytne perfektní zázemí pro velkolepou akci, kterou galavečer soutěže Czech Hotel Awards bezpochyby je. Finálový galavečer nabídne prostor pro nejrůznější prezentace a ochutnávky a společně s bohatým programem se postará o nezapomenutelný večer.

Více informací a přihlášku do soutěže najdete na internetových stránkách

Spokojení hosté opět hlasují v soutěži Czech Hotel AwardsSpokojení hosté opět hlasují v soutěži Czech Hotel Awards

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka