Spameeting 2011

ve dnech 3. a 4. března se v kouzelném marockém Marrákeši poprvé sejdou představitelé evropského lázeňského průmyslu na novém summitu s názvem Spameeting.

ITEC France, organizátor akcí v oblasti evropského wellness průmyslu, přichází na trh s novým oborovým setkáním pro profesionály. Spameeting je akce organizovaná speciálně pro navázání a podporu kontaktů  v oblasti lázeňství a hotelnictví. V přepychovém prostředí hotelu SOFITEL, jednoho z nejluxusnějších hotelů v Maroku, je očekávána zhruba stovka účastníků. Koncept summitu je založen na systému organizovaných, předem naplánovaných schůzek, s přihlédnutím k přáním dodavatelů i odběratelů.

Spameeting zve k účasti na setkání nákupčí a manangement hotelů v Evropě a severní Africe a odborníky a dodavatele spa a wellness zařízení a technologií. Mezi dodavateli budou ti, kteří nabízejí profesionální ošetření, aromaterapie, zařízení speciálně vytvořená pro lázně, fitness vybavení, lázeňské služby, software apod.

Summit pořádá organizátor předního beauty&spa veletrhu Beyond beauty Paris, který se koná pravidelně v polovně září v Paříži.

Fotografie poskytl organizátor.

Spameeting 2011Spameeting 2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka