Spa & Kur Hotel Harvey

Vyzkoušeli jsme Františkovy Lázně.

Na další redakční cestu jsme zvolili příjemné prostředí Františkových Lázní. Ty nemusíme zvlášť představovat, ale za představení stojí nový Spa & Kur Hotel Harvey, kde jsme se ubytovali, vyzkoušeli wellness centrum i procedury. V těsném sousedství centrální lázeňské zóny, v klidném místě se nám opravdu dobře relaxovalo.

V decentním prostředí citlivě zrekonstruované neoklasické budovy na nás čekal prvotřídní servis čtyřhvězdičkového hotelu Spa & Kur Hotel Harvey. Jde o místo, které právem budí pozornost. Krásné pokoje (byli jsme ubytování v pokoji Superior) doplňují léčebné, spa a wellness programy pod vedením profesionálních terapeutů a lékařů. Měli jsme možnost vyzkoušet poctivou masáž i hřejivou proceduru Fango, kteráí je ideálním prohřátím svalů před masáží. Přírodní slatinný obklad a masáž pak doprovodili gastronomické zážitky a skvělé procházky po lázeňských místech.

Vyzkoušeli jsme si také wellness centrum s relaxačním bazénem, který nabízí perličky a masážní místa. Ten je propojen s dalším prostorem finské sauny a parní lázně. Prostorná sauna umožňuje saunování v leže a osušku obdržíte u personálu. Nic nebrání ponořit se do příjemné relaxace. Naše redakční cesta byla také spojena s aktivní účastí na konferenci Asociace bazénů a saun ČR a pobyt v tomto luxusním prostředí nám přinesl nejen relaxaci, ale i spoustu příkladné inspirace pro naší práci.

Hotel Harvey leží na samém okraji lázeňské zóny, v klidném a tichém prostředí u centrálního lesoparku, přitom jen pár kroků od lázeňského centra Františkových Lázní.

Hotel Harvey představuje ideální volbu pro Váš lázeňský či relaxační pobyt ve Františkových Lázních. Nabízí totiž nejen kompletně vybavené balneo provozy a lékařský dohled 24 hodin denně, ale také zázemí pro příjemné wellness a relax pobyty pro regeneraci Vašeho těla a mysli.

Naše procedura:


Přírodní slatinný obklad – fango zábal
Slatinné plástve obsahují přírodní materiál, který vzniká biotransformací organických materiálů v půdě a jsou tvořeny vrstvou slatiny umístěnou mezi 2 membrány. Membrána, kterou se plástev přikládá na kůži, je propustná a umožní působení přírodních látek na povrchu těla. Na nepropustnou membránu se přikládá tepelný nosič, který zajistí zahřátí a prokrvení vybraných partií. Slatinný obklad působí protizánětlivě, regeneračně, zvyšuje cirkulaci krve ve tkáních, redukuje bolesti a křeče a má kosmetický efekt.

Naše doporučení:

- pro luxusní lázeňské pobyty
- pro romantické relaxační víkendy
- pro příjemnou regeneraci

Nejvíce se nám líbilo:

- luxusní ubytování, sladěný design
- skvělý spánek - klid, pohodlné matrace
- služby - servis, vstřícnost personálu
- wellness prostředí a nabídka procedur

Spa & Kur Hotel HarveySpa & Kur Hotel HarveySpa & Kur Hotel HarveySpa & Kur Hotel HarveySpa & Kur Hotel HarveySpa & Kur Hotel Harvey

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka