Soutěžte o titul Hotelu roku 2013 s Czech Hotel Awards

Jste majitelem hotelu, jenž výrazně převyšuje kvality ostatních? Nabízíte výjimečné wellness & spa služby nebo konferenční prostory? Patří váš hotel mezi vyhlášená a oblíbená místa, ať už díky neopakovatelné atmosféře, skvělému designu či perfektnímu servisu? Pak jej přihlaste do prestižní soutěže Hotel roku 2013 pořádané společností Bonafide Group a potvrďte tak jeho kvality.

Cílem této významné soutěže, která již po prvním ročníku sklidila velký úspěch, je zmapování těch nejlepších a nejoblíbenějších hotelů po celém Česku. Výborné načasování, kdy vyhlášení soutěže proběhne ještě před turistickou sezónou, a silná mediální podpora soutěže pak pomohou vašemu hotelu získat velké množství potenciálních klientů.

Ocenění budou udělena v jednotlivých krajích a v každém pražském obvodě. Soutěžními kategoriemi jsou i tentokrát nejlepší 3, 4 a 5hvězdičkový hotel, wellness & spa a kongresový hotel. O výsledcích soutěže rozhoduje široká veřejnost prostřednictvím hlasování na stránkách soutěže www.hotelawards.cz a o nejlepší kongresovém hotelu rozhoduje sestavená odborná porota.

Přihlášením hotelu do soutěže navíc nezískáte pouze šanci na výhru, ale rovněž skvělou příležitost, jak váš hotel lépe seznámit s veřejností. Po celou dobu trvání soutěže můžete využívat logo „nominovaného hotelu“, které využijete jak na webových stránkách, tak v propagačních materiálech, a pokud váš hotel získá některou z cen, máte potom možnost využívat logo neomezeně. Současně získáte také hodnotné ceny od partnerů soutěže a vstupenky na slavnostní vyhlášení, které se uskuteční opět v Praze.

Soutěžte o titul Hotelu roku 2013 s Czech Hotel AwardsSoutěžte o titul Hotelu roku 2013 s Czech Hotel Awards

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka