Soutěž s Prahou sportovní

stovky volných vstupů do pražských sportovišť

V centru hlavního města vyrostl obří Olympijský park, stovky metrů bruslařské dráhy a celá řada zimních sportovišť. Olympijskými hrami nežije jen ruské Soči, ale také Praha a její sportovní tvář – Praha sportovní. Po dobu konání her s ní mohou lidé vyhrávat volné vstupy do řady sportovišť, včetně oblíbených aquaparků a fitness center.

Zúčastnit se soutěže s Prahou sportovní může úplně každý. Děti budou v Olympijském parku na Letné vyzývat na souboj maskota Pepu Pružňáka v rozličných zimních disciplínách, jejich rodiče a všichni dospělí pak závodit v online hře na olympijské sjezdovce.

 

Ti nejlepší mohou soutěžit o volný vstup pro celou rodinu do Aquacentra Barrandov nebo bazénu Šutka. Mezi cenami jsou i vstupy do fitness, kickbox centra nebo jezdeckého klubu. Kompletní seznam cen najdete na www.prahasportovni.cz, kde můžete online sjíždět olympijskou sjezdovku a vypořádávat se se záludnými překážkami. Vyhrávají ti nejšikovnější a nejrychlejší.

 

Vedle hlavních projektů Prahy sportovní jako je „Týden sportu zdarma“ a „Měsíc náborů do sportovních klubů“, je to další aktivita, která má za cíl ukázat Pražanům cestu k aktivnímu stylu života. Praha sportovní bude součástí Olympijského parku až do závěrečného dne Her 23. února 2014.

 

Fotografie poskytl Richard Valoušek, Mather Activation s.r.o – děkujeme.

 

Více informací naleznete na webu.

Soutěž s Prahou sportovníSoutěž s Prahou sportovní

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka