Soutěž o pobyt ve Slovinsku

Soutěžte s partnery Letní Aquamánie 2012 na portálu RomantickePobyty.cz! V rámci našeho projektu Letní Aquamánie jsme pro vás připravili soutěž jejíž hlavní cenou je wellness pobyt ve čtyřhvězdičkovém Hotelu SAVA HOTELI BLED – PARK. SAVA HOTELS & RESORTS také připravila pro naše čtenáře lákavou nabídku a speciální ceny. Čtěte dále!

Soutěž  Aquamanie a SAVA HOTELS AND RESORTS

Soutěžte zde: http://www.romantickepobyty.cz/clanek/soutez-aquamanie-a-sava-hotels-and-resorts/

1. cena - pobyt na 3 noci v 4* hotelu SAVA HOTELI BLED – HOTEL PARK ve Slovinsku!!!

Cena obsahuje pobyt na 3 noci pro dva dospělé s polopenzí v hotelu SAVA HOTELI BLED – HOTEL PARK. Dále volný vstup do wellness centra, hotelového bazénu a aquaparku. Další informace najdete nahttp://www.sava-hotels-resorts.com/en/jarni-nabidka

Sava Hotels&Resorts je největší hotelový řetězec ve Slovinsku, který nabízí širokou paletu služeb a zážitků v šesti destinacích. Poskytuje ubytování, wellness služby, SPA a léčebné procedury, konferenční služby, gastronomické zážitky a mnoho dalších služeb v celkem 22 ubytovacích zařízeních.

Bled jako romantický symbol Slovinska je jedním z hlavních turistických cílů této krásné země. Asi se nenajde nikdo, kdo by neznal jezero s kostelíkem na ostrůvku alespoň z fotografií...

Bledské jezero leží v podhůří Julských Alp těsně na hranici Triglavského národního parku. Vzniklo na konci poslední doby ledové roztáním Bohinjského ledovce. Dosahuje hloubky až 30 metrů a na délku měří přes 2 km. Krajinu působivě dotváří ostrov uprostřed jezera s barokním kostelem Nanebevzetí Panny Marie.

Hotel Park leží na břehu jezera Bled., má k dispozici 217 pokojů a 10 apartmánů. Součástí hotelu je wellness centrum hotelu s nádherným výhledem na jezero. K dispozici je bazén, whirlpool, sauna a další wellness služby. Hosté mohou využít zdarma i Wellness centrum Živa, které leží nedaleko hotelu.

Hotel má několik restaurací a konferenčních prostory. Pro sportovně založené hosty hotel nabízí velmi kvalitní zázemí pro cyklisty. V okolí jsou velmi známé cyklistické stezky. Od roku 2008 hotel drží certifikát – Hotel přátelský k cyklistům.

Speciální nabídka pro účastníky soutěže při rezervaci 10 % sleva

http://www.sava-hotels-resorts.com/en/jarni-nabidka

Při rezervaci prosím uveďte heslo Aquamanie

Hotel Park Bled

Cesta svobode 15
SI-4260 Bled
Slovenija

T:  +386 4 579 18 00
F: +386 4 579 18 01
E: reservations.park@hotelibled.com (reservations)
hotelpark@hotelibled.com (hotel reception)

Soutěž o pobyt ve SlovinskuSoutěž o pobyt ve SlovinskuSoutěž o pobyt ve SlovinskuSoutěž o pobyt ve SlovinskuSoutěž o pobyt ve SlovinskuSoutěž o pobyt ve Slovinsku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka