Soutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítěze

Do historicky prvního ročníku soutěže Hotel roku bylo přihlášeno 265 hotelů z celé České republiky a ceny se udílely v 5 kategoriích – pro každý kraj a pražské obvody: 3* Hotel, 4* Hotel, 5* Hotel, Kongresový hotel, Wellness hotel.

Soutěž Hotel roku se konala prvním rokem v rámci Czech Hotel Awards a pod záštitou Ministra pro místní rozvoj Kamila Jankovského. Ceny byly uděleny na základě hlasování široké veřejnosti na internetovém portálu www.hotelawards.cz. Vítězné hotely byly vyhodnoceny po součtu hlasů. Pouze kategorie Kongresové hotely byla hodnocena na základě hlasování odborné poroty složené ze zástupců významných firem pořádajících kongresy.

„Byli jsme příjemně překvapeni obrovským zájmem ze strany soutěžících hotelů i široké veřejnosti,“ řekl René Hradecký, ředitel agentury Conventia, která je organizátorem soutěže. „Potěšilo nás, že hotely uvítaly zejména nezávislost soutěže, a také fakt, že byl dán prostor pro hlasování široké veřejnosti. Věříme, že tato ocenění přinesou vítězným hotelům zvýšení jejich prestiže a důvěryhodnosti v očích jejich hostů a zároveň pomohou široké veřejnosti lépe se orientovat v nabídce a kvalitě jednotlivých hotelů“, dodal René Hradecký.

Slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Hotel roku 2012 proběhlo ve čtvrtek 14. června 2012 v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti. Na slavnostním večeru, kterého se zúčastnilo více než 700 hostů z řad odborné veřejnosti a médií, byla předána ocenění zástupcům jednotlivých hotelů. Oceněné hotely mohou neomezeně používat vítěznou známku soutěže pro své reprezentativní a marketingové účely.

 

Absolutními vítězi V ČR se v jednotlivých kategoriích staly tyto hotely:

3* Hotely: Family Hotel Okoř

4* Hotely: Hotel Budweiss

5* Hotely: Mamaison Suite Hotel Pachtuv Palace Praha

Kongresové hotely: Clarion Congress Hotel Prague

Wellness hotely: Hotel Troyer

 

Online magazín WellnessNoviny.cz byl jedním z partnerů akce a předal vítězům ceny v celkové hodnotě 40.000,- Kč.

 

Fotografie: archiv WellnessNoviny.cz a RAIN.cz.

Soutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítězeSoutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítězeSoutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítězeSoutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítězeSoutěž o nejoblíbenější hotel v České republice HOTEL ROKU 2012 zná své vítěze

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka