Soutěž o nejlepší wellness&spa hotel roku právě probíhá

Největší akce zaměřená na obor hotelnictví v České republice právě probíhá. Prestižní Czech Hotel Awards pořádané společností Conventia spustilo webové hlasování o titul Hotel roku 2012.

Ocenění Hotel roku jsou udělována pro každý kraj České republiky a to v kategoriích:

  • wellness&spa hotel
  • kongresový hotel
  • tříhvězdičkový hotel
  • čtyřhvězdičkový hotel
  • pětihvězdičkový hotel.

Na základě součtu hlasů odborné poroty bude vybrán vítěz v kategoriích wellness&spa a kongresový hotel, stejně tak v kategoriích 3, 4, 5 hvězd s tím rozdílem, že o vítězi těchto kategoriích rozhoduje veřejnost.

Cílem soutěže je zmapování a zviditelnění těch nejlepších a nejkvalitnějších hotelů v celé České republice. V tuto chvíli je přihlášených již sto hotelů a zájem o účast v této soutěži s největší pravděpodobností ještě poroste.

Zkrátka nepřijdou ani hlasující, z nichž bude vylosován vítěz, který se bude moct těšit na relaxační pobyt pro dvě osoby ve čtyřhvězdičkovém hotelu.

Slavnostní galavečer, na kterém budou vyhlášeni vítězové, proběhne 14. června 2012 v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze. Pro návštěvníky je nachystán bohatý program, např. slavnostní večeře, prezentace a nejrůznější ochutnávky.

Hlasovat pro nejlepší hotel roku 2012 můžete na bylo oficiálních stránkách soutěže www.hotelawards.cz.

ZDROJ: archiv Czech Hotel Awards

Golf Yacht PragueHotel PodhradHotel Komorní HůrkaHotel Gold

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka