Soutěž líčení

v sobotu 2. června 2012 od 10.00 hodin

Exotická elegance ze zemí Blízkého, Středního a Dálného východu. Extravagantní doplňky, dokonalý styl, podmanivý pohled, pulzující, různorodý a barevný styl. Soutěž líčení je jediným vstupem pro finále soutěže líčení "Českou mistrovskou soutěž" na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v Praze na podzim 2012, z něhož vítěz postupuje na Mezinárodní mistrovství do Düsseldorfu a dalších zemích.

V soutěžích líčení Unie kosmetiček začínali např. Pavel Bauer, Linda Valsami, Štěpánka Podroužková, Iveta Kopřivová a další.

 

Téma soutěže: Vůně Orientu
Místo konání: Velký sál KAISERŠTEJNSKÉHO PALÁCE v Praze, Malostranské náměstí 37/23 – 2.patro


Do České mistrovské soutěže na podzim 2012 postupuje prvních 6 soutěžících, 7. jako náhradník. Vítězové obdrží hodnotné dárky od firmy Janssen Cosmeceutical, Vizart cosmetics, Inglot a Salóny- krásy.cz.

Make up je precizně proveden za použití kvalitních přípravků. Soutěžící mohou použít větších kontrastů a módních trendů, ale mají mít na paměti ženskost. Cílem je nejen perfektní nalíčení, ale i sladění s oblečením a doplňky, podtrhujícími dané téma. Soutěžící mají možnost uplatnit svůj osobní cit, kreativitu a fantazii.

Lesk, třpytky, glitry, kamínky možné. Umělé řasy nebo jednotlivé řasy jsou podmínkou.
Předem je povoleno pouze nanesení bezbarvého podkladového krému, úprava rukou, zad a dekoltu je možná. Modelka musí mít během líčení oděv chráněný pláštěnkou (vlastní). Modelka nesmí mít permanentní make-up na rtech, očích, obočí ani prodloužené řasy nebo trvalou na řasách.
Dokonalé sladění všech detailů v líčení a stylu oblečení s rafinovanou úpravou účesu modelky může být pro soutěžícího vstupenkou na finále Mistrovství ČR v make upu.


Soutěžní čas: 30 minut líčení + 5 minut úprava modelky a jejího účesu
Hodnotí se:

1. podklad, make-up, pudr a růž na tvářích
2. dokonalé nalíčení očí sladěné s barvou očí, hodnotí se obočí (tvar a barva)
3. líčení rtů, dokonale vypracovaná kontura rtů, jejich vyplnění
4. celkový dojem, sladění dokonalosti líčení s typem modelky, doplňky, účesem a oděvem, vystupování modelu, vystižení tématu

 

Vstupné 200,- Kč/ 1 osobu pro návštěvníky. Nutné přihlásit se předem na info@uniek.cz

 

On-line magazín WellnessNoviny.cz je jedním z mediálních partnerů uvedené soutěže.
Za poskytnuté fotografie děkujeme A.Menzelové, UNIEK

Soutěž líčení  Soutěž líčení  Soutěž líčení  Soutěž líčení

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka