Soutěž líčení Unie kosmetiček 2015

na téma Dame de Fleur se bude konat v sobotu 30. května 2015 od 10.00 hodin v nádherných prostorách ve Velkém sále Kaiserštejnského paláce v Praze, Malostranské náměstí 37/23. Soutěž líčení je jediným vstupem pro  finále soutěže líčení "Českou mistrovskou soutěž" na veletrhu World of Beauty & Spa v Praze na podzim 2015, z něhož vítěz postupuje na Mezinárodní mistrovství do Düsseldorfu v Německu a dalších zemí.

Cílem soutěže je nejen perfektní nalíčení, ale i sladění s oblečením a doplňky, podtrhujícími dané téma. Soutěžící mají možnost uplatnit svůj osobní cit a kreativitu. Umělé řasy jsou podmínkou. Předem je povoleno pouze nanesení bezbarvého podkladového krému, úprava rukou, zad a dekoltu je možná. Modelka musí mít během líčení oděv chráněný pláštěnkou (vlastní). Modelka nesmí mít permanentní make-up na rtech, očích, obočí ani trvalou na řasách !

Soutěžní čas: 30 minut líčení + 5 minut úprava účesu

Hodnotí se:

  1. technika zásad líčení, dodržení hygienických předpisů, styl líčení

  2. dokonalé nalíčení očí sladěné s barvou očí

  3. líčení rtů, dobře vypracovaná kontura rtů, jejich vyplnění

  4. celkový dojem, sladění dokonalosti líčení s typem modelky, doplňky, účesem a oděvem, spolupráce kosmetičky s modelem, vystupování modelu

Startovné: členové UK - 890,- Kč, ostatní - 1590,- Kč

Vítězové obdrží vstupenku na finále Mistrovství ČR v make upu od společnosti Expobeauty Prague a hodnotné dárky od kosmetických firmem Janssen Cosmetics, Sothys Paris, Malu Wilz a Make up Institute Prague.

Fotografie poskytla Anna Menzelová, Unie kosmetiček – děkujeme.

Soutěž líčení Unie kosmetiček 2015Soutěž líčení Unie kosmetiček 2015

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka