Soutěž líčení „Snídaně u Tiffanyho“

Soutěž líčení je jediným vstupem pro finále soutěže líčení "Českou mistrovskou soutěž" na veletrhu World of Beauty & Spa v Praze na podzim 2013, z něhož vítěz postupuje na Mezinárodní mistrovství do Düsseldorfu v Německu a dalších zemích. Soutěž proběhne v sobotu 1. června 2013 od 10.00 hodin ve Velkém sále Kaiserštejnského paláce v Praze, Malostranské náměstí 37/23 – 2.patro

Téma: Snídaně u Tiffanyho


V soutěžích líčení Unie kosmetiček začínali např. Pavel Bauer, Štěpánka Podroužková, Iveta Kopřivová...Do České mistrovské soutěže na podzim 2013 postupuje prvních 6 soutěžících, 7. jako náhradník.

Make up je precizně proveden za použití kvalitních přípravků. Cílem je nejen perfektní nalíčení, ale i sladění s oblečením a doplňky, podtrhujícími dané téma. Soutěžící mají možnost uplatnit svůj osobní cit, kreativitu a fantazii. Lesk, třpytky, glitry, kamínky možné. Umělé řasy nebo jednotlivé řasy jsou podmínkou. Předem je povoleno pouze nanesení bezbarvého podkladového krému, úprava rukou, zad a dekoltu je možná. Modelka musí mít během líčení oděv chráněný pláštěnkou (vlastní). Modelka nesmí mít permanentní make-up na rtech, očích, obočí ani prodloužené řasy nebo trvalou na řasách.
Dokonalé sladění všech detailů v líčení a stylu oblečení s rafinovanou úpravou účesu vaší modelky může být pro vás vstupenkou na finále Mistrovství ČR v make upu.

Soutěžní čas: 30 minut líčení + 5 minut úprava modelky a jejího účesu
Hodnotí se:

1. podklad. make-up, pudr a růž na tvářích
2. dokonalé nalíčení očí sladěné s barvou očí, hodnotí se obočí (tvar a barva)
3. líčení rtů, dokonale vypracovaná kontura rtů, jejich vyplnění
4. celkový dojem, sladění dokonalosti líčení s typem modelky, doplňky, účesem a oděvem, vystupování modelu, vystižení tématu

Foto zaslala A.Menzelová, UNIEK, děkujeme.

Soutěž líčení „Snídaně u Tiffanyho“ Soutěž líčení „Snídaně u Tiffanyho“

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka