Soutěž Ceny Kudy z nudy 2011 startuje

Agentura CzechTourism připravuje zahájení třetího ročníku Cen Kudy z nudy. O výsledcích soutěže o nejlepší turistickou nabídku v Česku loni rozhodlo téměř 60 tisíc hlasů.

Letos organizátoři plánují soutěž ještě více zatraktivnit jak pro veřejnost, tak pro samotné provozovatele turistických nabídek. Třetí ročník Cen Kudy z nudy tak přinese významnou inovaci. Zjednodušení mechaniky soutěže a zařazení nabídek pouze do tří hlavních kategorií: novinka turistické sezony, tradiční turistický cíl a originální podnikatelský počin pro každý ze 17 turistických regionů. Kombinací těchto tří pohledů budou zohledněny jak nové podnikatelské aktivity, tak i osvědčené magnety regionu. Výsledkem by měl být větší zájem provozovatelů turistických nabídek o zapojení do soutěže a také veřejnosti o hlasování.


Cílem soutěže je:

  • upozornit veřejnost na zajímavé aktivity pro trávení volného času v tuzemsku

  • inspirovat veřejnost k trávení dovolené a podnikání výletů po Česku

  • ocenit nejlepší podnikatelské nabídky

  • motivovat provozovatele aktivit k poměřování své nabídky s nejlepšími.

V současné době probíhá nominační kolo a 10 turistických nabídek pro každý turistický region České republiky nominovaných z aktivit na portálu www.kuzdynudy.cz prověřují regionální partneři agentury CzechTourim. Hlasování poběží v průběhu celých prázdnin, kdy bude soutěž intenzivně komunikována. Na absolutního vítěze čeká odměna ve výši 100 tisíc korun, všechny nominované aktivity budeme v průběhu roku 2012 propagovat jak v rámci portálu Kudy z nudy, tak i prostřednictvím dalších nástrojů (edice, press tripy apod.).

 

Soutěž Ceny Kudy z nudy 2011 startuje

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka