Soutěž „Ceny Kudy z nudy“ je v polovině, počet hlasů dosáhl 30 tisíc

Velká letní soutěž „Ceny Kudy z nudy 2010“ vstupuje do své druhé poloviny. Zatím je na jejím kontě 30 tisíc hlasů, které do boje o nejatraktivnější turistickou aktivitu v Česku pro rok 2010 poslalo více než 6 tisíc lidí. Soutěž bude probíhat až do 31. srpna 2010. Takže neváhejte, hlasujte a vyhrajte!

Veřejnost může z celkem 170 nominovaných turistických aktivit vybírat tu nejlepší nebo nominovat svou vlastní a podpořit tak jejího provozovatele v zisku titulu „Ceny Kudy z nudy 2010“. Stačí kliknout na soutěžní banner na stránkách www.kudyznudy.cz a vyplnit interaktivní hlasovací formulář. V průběžných výsledcích zatím na předních místech figurují významné hrady, zámky a zoologické zahrady.

Nenechte ale na holičkách svá oblíbená lázeňská města… mezi nominovanými nechybí Karlovy Vary, Jáchymov, Mariánské Lázně, Velké Losiny, Luhačovice nebo Lázně Kynžvart. Jako svůj tip můžete nominovat i wellness provozy… my jsme hlasovali pro Vitální svět resortu Darovanský dvůr.

Soutěž „Ceny Kudy z nudy“ je v polovině, počet hlasů dosáhl 30 tisícSoutěž „Ceny Kudy z nudy“ je v polovině, počet hlasů dosáhl 30 tisíc

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka