Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014

se blíží do závěrečné fáze. Celkově se soutěže zúčastnilo 43 aquaparků, bazénů a výrobců zařízení v několika kategoriích. Komise složená z několika odborníků, zkoumala v jednotlivých provozech úroveň a rozsah nabízených služeb návštěvníkům aquaparkům. Součástí hodnocení byly i výpočty spotřeb energií.

Účastníci soutěže si budou moci porovnat jednotlivé parametry hodnocení, využít zajímavé nápady a postřehy svých kolegů. Údaje získané při soutěži, mohou sloužit také k budoucí pasportizaci aquaparků a bazénů.

Kategorie soutěže:

1. Provozovatel Aquacentra 2014

Podkategorie

  • Aquaparky se společným venkovním i vnitřním celoročním provozem- oceněn bude provozovatel i vedoucí vítězného zařízen
  • Bazény a Aquaparky s vnitřním celoročním provozem – oceněn bude provozovatel i vedoucí vítězného zařízení
  • Koupaliště a otevřené vodní plochy se sezónním provozem - oceněn bude provozovatel i vedoucí vítězného zařízení
  • Koupaliště s přírodním způsobem čištění vody
  • Osobnost v oboru

2. Technologický počin nebo výrobek roku pro aquaparky a bazény

Podkategorie 2.1 Výrobek roku a 2.2. Atrakce roku

Cíle soutěže jsou především:

  • Ocenit práci pracovníků a firem působících v oblasti Vodní zábavy
  • Motivovat firmy a pracovníky pracující v této oblasti
  • Seznámit veřejnost s oborem vodní zábavy
  • Získat mediální pozornost a podporu sdělovacích prostředků
  • Přivézt nové sponzory a partnery do oboru
  • Monitorovat a vyhodnocovat trendy a vývoj v oboru

Partnery projektu jsou:

GHC Invest, a.s. - Společnost GHC Invest, s.r.o. byla založena v roce 1994 jako dceřiná společnost německého koncernu Gerling, Holz & Co. GHC Invest, s.r.o. působí v oblasti úpravy pitné a bazénové vody, kde vytváří studie, projektuje a také realizuje dodávky buď částí nebo kompletních technologických celků úpravy vody, staví a rekonstruuje veřejná koupaliště, bazény a aquaparky, dodává na klíč soukromé bazény vysokého standardu, rekonstruuje úpravny pitné vody, dodává chemikálie pro úpravu vody, vodárny a veřejné bazény zásobuje chlorem. Do nabídky společnosti také patří měřící přístroje na analýzu vody, automatické dávkování chemikálií, příslušenství, servis a také poradenství. GHC Invest má po celé České republice síť obchodních partnerů, kteří prodávají ucelenou řadu výrobků GHC pro soukromé bazény od bazénové chemie, přes bazénové příslušenství, wellness program až po samotné zahradní bazény, vířivé vany a sauny. Speciální plyny, speciální chemikálie a technologie pro jejich skladování, rozvod a dávkování pak dodává GHC Invest svým zákazníkům ve farmaceutickém, chemickém, potravinářském a strojírenském průmyslu.

SYPERA, s.r.o.

Společnost SYPERA s.r.o. působí v oblasti přímého prodeje kvalitní dánské a norské chemie v rámci České republiky a je aktivní v různých oblastech průmyslového odvětví, jako jsou potravinářské provozy, stravovací provozy, zdravotnictví včetně ošetřovatelských a sociálních zařízení, automobilový průmysl, plavecké haly, aqvaparky, hoteliérství, lázeňství apod. Pro společnost je přirozená ochrana a ohled na životní prostředí. Některé z jejich produktů jsou označovány skandinávskou ekologickou značku tzv. „Svane“ což znamená minimalizace dopadů na životní prostředí a naše zdraví z výrobků a služeb.

Dalšími partnery jsou o2 Extra,  ABF, a.s., Lázně Františkovy Lázně, a.s., Welness hotel Frymburk, Frajt s.r.o., Asociace pracovní v regeneraci a další.

Mediálními partnery soutěže jsou Právo, časopis Bazén a Sauna, Wellness noviny.

Výsledky soutěže budou vyhlášeny na konferenci Asociace bazénů a saun, která se koná 17.9. 2014 při příležitosti veletrhu FOR ARCH - BAZÉNY, SAUNY & SPA. Druhá část vyhlášení soutěže - vítězové jednotlivých kategorií, budou představeni v rámci Společenského večera veletrhu 17.9. 2014 večer.

Fotografie zaslal pan Roman Štěrba, Cormann Partner, s.r.o. - děkujeme.

Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka