SOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness center

Rádi bychom vám představili luxusní francouzskou kosmetickou značku SOTHYS Paris, která se ve světě řadí k exkluzivním značkám nejen díky svému postavení na předních místech v žebříčku světových salonních kosmetických značek, ale především díky kvalitě a účinkům výrobků samotných.

ELEGANCE s.r.o.

Výhradní dovozce exkluzivní francouzské profesionální kosmetiky SOTHYS Paris pro Českou republiku

Firma ELEGANCE s.r.o., jejíž majitelkou a ředitelkou je Mgr. Taťána Zajarošová, je od roku 1993 výhradním dovozcem této profesionální kosmetické značky pro Českou republiku. Ředitelství firmy a vizážistické centrum sídlí v centru Ostravy, školicí centrum v Praze v Paláci Austria. Značka SOTHYS Paris působí na českém trhu již více než 20 let a je zastoupena ve více než 120 zemích světa.

SOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness center

Značka SOTHYS je exkluzivně zasvěcena salonům krásy, SPA hotelům, lázním a wellness centrům. V České republice s námi spolupracuje 190 partnerů, mezi nimiž jsou zastoupeny nejen salony krásy, ale také wellness centra a spa hotely.

SOTHYS Paris nabízí integrované programy krásy včetně sofistikovaných salonních kúr a vysoce účinných přípravků k domácímu ošetření. V nabídce najdete také kompletní pečující řady o obličej a tělo, sluneční péči CelligentTM, pánskou péči SOTHYS HOMME či dekorativní kosmetiku, která obsahuje vysoký podíl pečujících složek, které přímo doplňují pěstící kosmetické výrobky.

SOTHYS Paris má víc než 60letou tradici v kosmetickém průmyslu

Od roku 1946 nabízí značka luxus, eleganci, účinná řešení všech kosmetických problémů, exkluzivní patentované manuální techniky, inovativní myšlení –něco odlišného, něco navíc.

V roce 1946 založil doktor biologie pan Hotz laboratoře firmy SOTHYS a poté otevřel kosmetický salon v nejluxusnější ulici Paříže „Rue du Faubourg Saint-Honoré“, kde dnes mají sídlo nejprestižnější kosmetické a módní značky.

V roce 1946 jako první uvedla značka na trh koncentrované biologické sérum v ampulích, později v roce 1997 celosvětově poprvé využila retinol.

Roku 1966 změnil salon krásy majitele, koupila ho rodina Masů. Ze společnosti Sothys se stal rodinný podnik, jehož prezidentem se stala hlava rodiny, pan Bernard Mas. Rodina Masů se rozhodla vytvořit ze SOTHYS kosmetickou společnost mezinárodního charakteru. Luxusní kosmetickou značku, která bude vyhovovat i těm nejnáročnějším klientům. V průběhu dalších let se firma úspěšně rozvíjela. Dnes stojí v čele firmy bratři Christian a Frédéric MAS.

Administrativní centrála - Brive (Francie), region Corréze
Výzkumně vývojová laboratoř SOREDEC – Brive (Francie)
Továrny - Miami (USA), Meyssac (Francie)
Distribuční centrum - Ussac (Francie)
Mezinárodní školicí centrum – Paříž
Sothys Paris Institut - 128 rue du Fbg Saint-Honoré v Paříži, 5th Avenue v New Yorku

Značku SOTHYS Paris můžeme označit za vůdčí mezinárodní značku, kterou používají profesionálové v institutech krásy a prestižních hotelech ve více než 120 zemích po celém světě. Exkluzivní reference dodávají značce mj. také salony krásy, které sídlí na dvou prestižních světových adresách: v centru Paříže na ulici Faubourg Saint-Honoré a v New Yorku na 5th Avenue.

Filozofie značky

Od počátku svého vzniku jde SOTHYS cestou filosofie propojení duše a těla. Kosmetické procedury nenabízí jen zkrášlení obličeje a těla, jsou především zaměřena na maximální relaxaci, uvolnění a ryzí zážitek pro vaše smysly. Ošetření jsou prováděna v příjemném prostředí navozující relaxaci, které je provoněné delikátními vůněmi, za zvuků okouzlující hudby, která je speciálně pro jednotlivé rituály zkomponovaná.

Ošetření jsou založená na souznění účinků specifických aktivních složek a patentovaných exkluzivních manuálních technikách. Srdcem ošetření je modelážní technika Digi-Esthétique® odvozená z nejlepších západních a východních masážních technik, která navozuje harmonii mezi tělem a duší a zároveň posiluje účinnost a výsledky aplikovaných produktů. Kombinuje tlaky prstů, masáž a odvodňování. Intenzivním relaxačním účinkem odbourává stres, zlepšuje cirkulaci energie a revitalizuje pleť.

SOTHYS Paris drží krok s nejmodernějšími objevy v oblasti kosmetiky a přichází s vlastními inovativními koncepty. Výzkumně vývojové centrum SOREDEC v Brive je v neustálém kontaktu s univerzitami a předními vědeckými laboratořemi a každým rokem přichází s exkluzivními technologickými inovacemi, jejichž výsledkem je unikátní spojení komfortu a účinku. V souladu se svou filozofií tak garantují laboratoře SOTHYS kvalitu, účinnost a bezpečnost kosmetických výrobků. Dokladem toho je i skutečnost, že výrobky SOTHYS neobsahují parabeny.

Cosmetic & pharmaceutical= kosmeceutický program péče o pleť

Značka je jedinečná také díky svému „kosmeceutickému programu“ pro obličejovou péči. Tento název vznikl spojením dvou konceptů: cosmetic & pharmaceutical. Jedná se o rychlé, efektivní a zkrášlující ošetření pleti, které v sobě skrývá sílu lékařské kosmetiky a jemnost kosmetického ošetření.

Do kosmeceutického programu patří např. řada Pore Refiner System s H2CR™ komplexem (řada pro ošetření rozšířených nebo ucpaných pórů), Anti –Âge [C] Collagène HyaluroniqueTM (vyhlazující kúra se skvělým liftingovým účinkem založená na profesionální diagnóze kosmetiček), Soin peeling resurfaçant (intenzivní peeling pro celkovou obnovu pleti určený pro ošetření v kosmetických salonech), rozjasňující péče W.TM + s cíleným účinkem na pigmentové skvrny, převratná hydratační péče řada HydradvanceTM, která představuje pokrokovou hydrataci inspirovanou kosmetologií a genomikou s prokázanou účinností už po 1. ošetření. Zatím posledním přírůstkem tohoto programu je řada s výtažky sibiřského ženšenu pro dodání ztracené energie buňkám pleti.

Tělová péče

Profesionální tělová ošetření jsou určená jak pro kosmetické salony, tak pro wellness a SPA centra. Tělová péče nabízí relaxační, zeštíhlující nebo zpevňující rituály, detoxikační a odvodňující zábaly či nebo reflexní masáž chodidel.

Japonskými a orientálními tradicemi jsou inspirované 2 rituály. HanakasumiTM s vůní třešňových květů a lotosu se skládá z peelingu a modeláže těla a nohou na bázi reflexologie. Zatímco během rituálu Ceremonie Orientu se používají teplé kameny z Bali a aromatické kořeněné pytlíčky.

Klienti si mohou také dopřát ošetření Relaxační peeling a modeláž tří vůní: sladko-slaný peeling následovaný masáží těla s vůní, kterou si sami pro ošetření zvolí - citron a petitgrain (svěží posilující vůně), bambus a lilie (okouzlující exotická vůně), pomerančové květy a cedrové dřevo (smyslná, dřevitá vůně). Na výběr jsou k dispozici kromě tří vůní také tři textury pro modeláž těla: krém, olej nebo vosk.

40 let zkušeností a znalostí SOTHYS Paris v líčení a make-up stylu

Firma SOTHYS Paris je právem nazývána „multispecialistou“ ve svém oboru, neboť profesionální salonní kúry představují komplexní péči o pleť a tělo. Dokonalou image značky podtrhuje také selektivní a pečující dekorativní kosmetika. Tento zcela inovativní koncept boří zažité konvence v přístupu k líčení a vytváří novou „esenci“ make-upu v pařížském chic stylu. Všechny produkty s přírodním pečujícím složením jsou k dispozici v  luxusních černých obalech a jsou vhodné k použití v kosmetických salonech i pro prodej zákaznicím ke každodennímu použití. Dvakrát ročně představuje SOTHYS Paris také módní kolekce sezonního líčení: pro jaro/léto a podzim/zimu. Elegantní design výrobků dekorativní kosmetiky, inovativní složení a textury, jsou vyvinuty francouzskými specialisty péče o pleť a obsahují vysoký podíl pečujících složek. Přímo tak doplňují pěsticí kosmetické výrobky.

Dekorativní řada SOTHYS=perfektní spojení profesionálního přístupu, odborného poradenství a luxusní image v kombinaci s rozmanitou nabídkou make-up stylů na míru každé klientce.

Výhody profesionální spolupráce

Profesionalita školitelů SOTHYS:

  1. Naší školitelé mají rozsáhlé praktické znalosti a zkušenosti z oblasti kosmetiky a vizážistiky; několikrát ročně jsou školeni francouzskými profesionály v Mezinárodním školicím centru v Paříži.

Profesionální tréninkové programy a další vzdělávání:

  1. Velkou důležitost přikládáme co nejkvalitnějšímu školicímu programu.

  2. Získáte přehled nejen o nabídce značky či informace o kosmetické péči a masážních technikách, ale i o moderních trendech podnikání v salonech krásy.

  3. Možnost dalšího vzdělávání v oblasti prodejních dovedností, komunikace a efektivního využívání času.

Klientský servis:

  • V závislosti na Vašich prostorách a požadavcích doporučíme výběr produktů, finanční investice a vzhled a ergonomii interiéru.
  • Poradíme při sestavení nabídky ošetření, menu kompletních programů dle Vašich požadavků
  • Pomůžeme v reklamních kampaních
  • Inzerujeme v odborných i lifestylových časopisech
  • Každý měsíc připravujeme pro Vás a Vaše klienty speciální prodejní nabídky a akce, které máte kompletně zpracované včetně přípravy tiskovin a doporučení, jakým způsobem akce nabídnout a využít.

Komplexní marketingový program, pomoc a nástroje

  • Pomoc při sestavení vhodného marketingového plánu
  • Nastavení jednotlivých kroků pro finanční prosperitu salonu
  • Marketingové strategie pro získávání nových klientů a rozvíjení potenciálu u stávajících klientů
  • Strategie pro komunikaci a budování vztahu s klienty
  • Pravidelné marketingové tipy a doporučení
  • Praktické tipy z oblasti komunikace s klientem a náročnější klientelou, protokolu chování profesionální kosmetičky či s požadavky na vzhled a úpravy kosmetické kabiny, což Vám umožní získat náskok oproti jiným kosmetickým profesionálům a lépe se tak uplatnit na trhu kosmetických služeb.

Novinky a nové koncepty

  • 2krát ročně představuje značka SOTHYS Paris v Praze novinky a inovativní koncept v rámci
  • celorepublikové konference „Den se SOTHYS Paris“ za účasti francouzských odborníků z řad top managementu společnosti a mezinárodních školitelů.
  • I vy tak máte možnost stát se kosmetickým profesionálem „vyšší úrovně“ v péči o obličej a tělo či poradkyní francouzského make-up stylu.

Získání certifikátů o absolvování kurzů nebo školení SOTHYS Paris.

 

ELEGANCE s.r.o.

Výhradní dovozce exkluzivní francouzské profesionální kosmetiky SOTHYS Paris pro Českou republiku.

Partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness center.

Ředitelství ELEGANCE s.r.o.

Vizážistické centrum

Tyršova 9, 702 00 Moravská Ostrava
Tel.: + 420 596 117 703-04, mobil: +420 736 607 275
E-mail: marketing@sothys.cz

 

Školicí centrum Palác Austria

Štefánikova 25, 150 00 Praha 5 - Smíchov
Tel.:+ 420 777 132 692
E-mail: praha@sothys.cz

Fotografie zaslala Mgr. Pavla CIGÁNOVÁ, Marketing assistant ELEGANCE s.r.o. - děkujeme.

SOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness centerSOTHYS Paris jako partner salonů krásy, SPA hotelů, lázní a wellness center

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka