Solární louka

Solární louka je novinkou v oblasti relaxace. Dochází při ní ke spojení prohřátí organismu, uvolnění svalstva  a  pozvolnému  opalování. Kromě opálení solární louka také posílí vaše zdraví a celkovou vitalitu organismu.

Solární louka blahodárně působí na organismus, protože přispívá k lepšímu prokrvení pokožky, lepší funkci vegetativního nervového systému, posiluje krevní oběh a tvorbu krve, napomáhá rychlejšímu odbourávání škodlivých látek a zlepšuje celkovou obranyschopnost organismu. K pozitivním účinkům patří také účinek na nervový systém (lepší spánek), na trávení, svalstvo atd.

Kvalitně opálená pokožka a ostatní pozitivní účinky jsou dosaženy díky tomu, že toto vitalizující solárium má stejný spektrální rozsah jako přirozené sluneční záření, na které je lidský organismus zvyklý.

Pro dokonalý a bezproblémový účinek je třeba dodržet zásady správného slunění. Solární louku může využívat jen zákazník se zdravou kůží. V opačném případě podle doporučení odborného lékaře. Jde o ryze individuální zdravotní okolnosti vycházející z fototypu pleti a zdravotních rizik jedince.

 

Více se dozvíte v rubrice "Zajímavé procedury".

 

 

Solární louka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka