Snídaně v aquaparku

V čestlickém aquaparku proběhla první prázdninová Snídaně vysílaná na TV NOVA. Snídaně na cestách zavítala do vodního ráje a přinesla velmi zajímavý program. Všichni vodomilové mohli sledovat informace od nejpovolanějších. Podívejte se spolu s námi na video z Aquapalace Praha a na jednotlivé rozhovory.

Video najdete v archivu TV NOVA http://voyo.nova.cz/multimedia/snidane-s-novou-1-7-2011.html?s=0

I přes několik technických problémů TV NOVA bylo vysílání opravdu poutavé.

V 8 minutě videa uvidíte generálního ředitele Radka Steinhaizla, který informoval i o novince - dětské sauně, která poslouží i jako součást výchovy dětí a správného saunování v rámci výuky plavání. Nejoblíbenější atrakcí pana ředitele je saunový svět. Pohovořil i o výhodách pro rodiny, zajímavých atrakcích jako je potápěčská jáma.

Roman Šmíd - technický ředitel aquaparku provedl diváky po technickém zázemí aquaparku, vysvětlil zdejší úpravu vody. Vydejte se s ním do zákulisí aquaparku - video ve 20. minutě.

O plavání dětí a zejména těch nejmladších popovídala Lucie Marková, instruktorka dětského plavání maminek s dětmi.

Viděli jsme módní přehlídku plavek.

Ve 33. minutě sledujte rozhovor s manažerem vodního světa a saun Michalem Bartákem. Nejzajímavější jsou informace o jednotlivých atrakcích, ale také třeba o tom jak správně na tobogánech jezdit.

Pořad pokračoval rozhovorem s paní Janou Sedlákovou, která má na starosti rehabilitaci a fyzioterapii v Čestlicích.  43. minuta ve videu patří tedy informacím co vše je možné v Aquapalace léčit. Rehabilitační zařízení je poměrně mladá záležitost v tomto obřím komplexu, proto jsou informace velmi zajímavé a přínosné.

Snídaně v aquaparku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka