Smyslná péče pro hýčkání celého těla

THALAC: Luxusní pěstící olej

Zamilujte si novou multi-funkční texturu se smyslnou vůní, nabízející komplexní ošetření pro obličej, tělo a vlasy. Pěstící olej při každodenním používání na obličej a tělo vyživuje, restrukturalizuje, chrání pokožku a dodává jí novou zářivost. Při aplikaci na vlasy obnovuje lesk a posiluje pružnost. Suché konce se zacelují a kudrnaté vlasy jsou zkroceny. Lesk a hebkost zaručena!

Jemně provoněná, lehká a hedvábná textura je suchá na dotek a rychle se vstřebává, aniž by zanechal na pokožce mastný film.

Čistý moment relaxace a okouzlení

Jemný, lahodně vonící koktejl vzácných rostlinných olejů (brutnákový, jojobový, šípkový) v kombinaci s vitaminem E a mořským Antileukinem pro komplexní kosmetické ošetření: obličej, tělo a vlasy. Olej z brutnáku lékařského je perfektní anti-aging olej. Regeneruje, chrání pleť proti stárnutí a podílí se na obnově buněk. Jojobový olej chrání před dehydratací. Zjemňuje, obnovuje rovnováhu, chrání a je také známý svou schopností vyživovat pokožku a vlasy bez zanechání mastných stop. Šípkový olej stimuluje kožní buňky. Má hojivé, regenerační, zvláčňující a antioxidační účinky, díky nimž tonizuje pleť i vlasy. Antileukine je účinná látka extrahovaná z hnědé mořské řasy laminaria ochroleuca, která má silně zklidňující, ochranné a hydratační účinky. Vitamin E blokuje působení volných radikálů na kůži a přispívá ke snížení poškození buněk v důsledku UV záření.

RITUÁLY PRO KRÁSU

Obličej: každé ráno a / nebo večer. Naneste samostatně nebo pod krém či makeup.

Tělo: Suchý olej se rychle vstřebává, takže se můžete ihned po nanesení obléknout. Propůjčuje pokožce velmi přirozený saténový vzhled.

  • Naneste na celé tělo po koupeli nebo sprše.
  • Pro skvělou relaxaci nastříkejte pár kapek oleje do teplé lázně.
  • Lze použít také pro posílení nehtů.

Vlasy: Nanášejte na vlhké nebo suché vlasy pro hebkost a lesk. Aplikujte po celé délce, nebo jen na konečky.

  • Pro suché vlasy nastříkejte velmi malé množství oleje do dlaní a rovnoměrně vetřete do vlasů po celé jejich délce. Dlaně třete o sebe a následně vlasy prsty „pročesávejte“ po celé délce. Kořínkům vlasů se vyhněte a zaměřte se především na konečky.
  • Chcete-li vyhladit kudrnaté vlasy, naneste malé množství oleje po celé délce vždy na vlhké vlasy.
  • Na velmi suché a poškozené vlasy použijte olej jako masku. Naneste po celé délce na 15 minut (nebo i celou noc), před umytím. Pečlivě opláchněte.

Výsledek: hedvábné vlasy bez krepacení

 

Balení a obsah 100 ml - flakon-sprej

Doporučená prodejní cena 1000 Kč

Dovozce: Rexim, spol. s r.o.

Fotografie zaslala Marie Mandelikova, brand manager Thalac CR - děkujeme

Ke stažení
Smyslná péče pro hýčkání celého těla (.pdf) 215,60 kB

Smyslná péče pro hýčkání celého tělaSmyslná péče pro hýčkání celého těla

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka