Smoothies na zahřátí

Pro každé roční období

Smoothies jedině v létě? Tak to už dávno neplatí! Nyní mají sezonu po celý rok. Hřejivá ovocná smoothies, doplněná bylinkovými čaji a ochucená kořením, vám po ránu dodají tolik potřebné vitaminy, minerály a vlákninu, abyste měli dostatek energie na další náročný den, a osladí vám i dlouhé chladné večery.

Eliq Maranik je nejen známá švédská spisovatelka, fotografka a umělecká režisérka, ale také odbornice na smoothies. Při vymýšlení nových a nových receptů dává průchod své velké vášni a rozsáhlým znalostem ovoce, zeleniny, superpotravin a dalších hodnotných složek stravy, obsahujících látky nezbytné pro správnou výživu organismu. Její výtvarně krásné knihy, zaměřené na smoothies všech druhů, chutí a barev, byly přeloženy do dvanácti jazyků a jsou k dostání ve třiceti zemích světa. U nás zatím vyšly Vegan smoothies, Smoothie bowls a Detox smoothies a k vydání se připravují Probiotická smoothies.

V této své nejnovější knize se s vámi autorka podělí – kromě výborných receptů – o užitečné tipy a nápady na udržení přirozeného a vyváženého jídelníčku. Dozvíte se i spoustu zajímavostí o zdravotní prospěšnosti různých druhů bylin, ovoce a zeleniny (a to jak těch běžných, na které přísahaly už naše babičky, tak těch mnohem exotičtějších, které teprve objevujeme).

Tak už žádné vymlouvání!

Ode dneška již není jediný důvod, proč byste všechny chladné dny nemohli strávit v plném zdraví a fit!

Fotografie poskytla redakce společenskovědních oborů Grada Publishing, a.s. – děkujeme.

Smoothies na zahřátí

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka