Slovenští beachaři mají nad českými bodovou převahu

O víkendu mohou Češi úder vrátit

Dokáží Češi dotáhnout bodový náskok slovenských dvojic? To rozklíčuje Leman Sport Czech and Slovak beach party, čtvrtý ročník turnaje mezi tuzemskými a slovenskými plážovými volejbalisty, který se koná o nadcházejícím víkendu v Beachklubu Pankrác. V sobotu se zde střetnou smíšené týmy, neděle bude patřit mužským a ženským párům.

Poté, co naši východní sousedé loni suverénně zvítězili ve všech kategoriích, vedou 6:3. Postarali se o to Samuel Šušla s Jozefem Orgonášem, Lucia Michalovičová s Terézií Hinzellerovou a Lubica Šipošová s Martinem Sujou.

 

Czech and Slovak beach párty patří v Beachklubu Pankrác k oblíbeným akcím, která na pankrácký písek o víkendu přitáhne téměř stovku dvojic. Přihlaste se do turnaje na www.beachklub.cz a získejte tak možnost nejen zabodovat nad Slováky, ale i si odnést některou z cen od partnerů turnaje jako je Leman Sport, Sigg Lahve, Adidas Coty, Vichy, Snickers nebo Imofa. Startovné tradičně zahrnuje snídani a oběd v podobě grilovaného masa.

 

Pokud si nevěříte na samotnou hru, kdy máte šanci utkat se proti tuzemským i zahraničním top hráčům, přijďte alespoň zafandit. V sobotu vás navíc čeká párty na náplavce.

 

 

Fotografie poskytla Eva Fryšarová, mediální zastoupení AVL – děkujeme.

Slovenští beachaři mají nad českými bodovou převahuSlovenští beachaři mají nad českými bodovou převahuSlovenští beachaři mají nad českými bodovou převahu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka