Slavnostní otevření nové ceremoniálové sauny v Holicích

V Saunovém ráji Holice byla v neděli 20. 7. 2014 slavnostně otevřena první ceremoniálová sauna v regionu. Nová finská sauna je prostorná a nabízí veškeré potřebné technické vybavení pro moderní saunové ceremoniály včetně osvětlení a audiotechniky.

Ovšem i prostory kolem nové sauny mají co nabídnout. Přímo ze sauny je nově udělaný vchod do ochlazovací části Saunového ráje, která nabízí ochlazovací bazének, vědra i sprchy. Samotná sauna je venkovní a postavená na prostorné terase, k relaxaci tak návštěvníci mohou využít příjemné posezení na zahrádce.

Na samotném slavnostním otevření mohli návštěvníci po přestřižení pásky, přípitku a občerstvení vidět 11 saunových ceremoniálů od nejlepších českých saunových animátorů. Nám se nejvíce líbil kokosový peeling v páře od Jiřího Žákovského ze Saunia Praha. Celý den doprovázela báječná atmosféra a venkovních 33 stupňů, které ovšem nikomu z přítomných nevadily. Důkaz, že pravidelné správné saunování pomáhá tělu v boji s letními horky. Mohli jsme si tak v klidu užívat ty nejlepší saunové ceremoniály.

Slavnostní otevření nové ceremoniálové sauny proběhlo za účasti řady hostů. Pásku přestřihla Hana Platenková a Saunový mág Pavel Hofrichter. Proslovy doplnil odborným komentářem Pavel Košnar, předseda Asociace bazénů a saun ČR. Hosté z dalších saunových míst - Cedrus Spa, Relax cetrum Kolštejn nebo pražské Saunie vytvořili perfektní atmosféru této vzácné chvíli.

Slavnostní otevření nové ceremoniálové sauny v HolicíchSlavnostní otevření nové ceremoniálové sauny v HolicíchSlavnostní otevření nové ceremoniálové sauny v HolicíchSlavnostní otevření nové ceremoniálové sauny v Holicích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka