Skvělý tip na jarní prázdniny!

Užijte zábavu, adrenalin, relax i teplo v největším aquaparku v ČR celý den.

Jarní prázdniny v teple a se zábavou na celý den. To je skvělý tip pro všechny rodiny s dětmi, které mají rádi vodní radovánky a aktivní způsob života. Navíc děti do 150 cm mají vstup od 2. února pouze za jednu korunu. Akce platí po celou dobu jarních prázdnin všech regionů! Během jarních prázdnin jsou navíc pro děti připravena zábavná odpoledne s facepaintingem a soutěžemi o zajímavé hračky a dárky.

Na co se mohou těšit návštěvníci největšího aquaparku v České republice? Ve 3 vodních palácích a Korálovém dómu je připravena zábava pro děti všech věkových kategoriích.  V Paláci pokladů je  pro nejmenší návštěvníky aquaparku připraven velký vrak pirátské lodi se skluzavkami, brouzdalištěm a dětskými bazénky a navíc i mořské vlnobití. Palác dobrodružství mají nejradši školáci a větší děti, kteří dovádějí na Hypogánu – což je jízda na gumách v korytě tobogánu. Velké oblibě se těší taktéž tobogán Twister, s dlouhou spirálou a blikajícími barevnými světly uvnitř tubusu. Skutečný adrenalin si pak mohou všichni užít na Spacebowlu nebo na tobogánu Kamikadze a dalších skluzavkách a tobogánech. Celková délka skluzavek, tobogánů a řeky, která protéká celým aquaparkem je více než 1 000 m – tzn. více jak kilometr vodních radovánek včetně umělých jeskyní s vířivkami. V Korálovém dómu, který má charakter velké jeskyně, je bazén s vodou teplou až 32° a je možné z něj pozorovat podmořský svět  - korály, hvězdice, mořské ježky a ryby v zabudovaných akváriích.

Milovníky otužování jistě potěší nejrozsáhlejší Saunový svět v České republice, kde se nachází 14 druhů saun včetně první dětské sauny v České republice. Nechybí ani možnost odpočinku a občerstvení přímo v aquaparku například u zmrzlinového baru nebo v „mokré“ restauraci.

Foto archiv Aquapalace

Skvělý tip na jarní prázdniny!Skvělý tip na jarní prázdniny!Skvělý tip na jarní prázdniny!Skvělý tip na jarní prázdniny!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka