Školení saunových animátorů

První otevřené školení na Moravě

Školení saunových animátorů je čím dál oblíbenější a i naši saunéři se mohou rovnat světové špičce. Velké setkání saunérů proběhne již za necelý měsíc na festivalu zážitkového saunování a kvalifikace na Mistrovství světa Aufguss-WM, SaunaFest 2017. Věříme, že i pro nově proškolené saunéry, to bude krásné setkání a rozroste se nám saunová rodina o další potomky.

Před měsícem proběhlo úspěšné otevřené školení v Praze. Nyní se vydáváme do krásného resortu Hrubá Voda u Olomouce do Wellness hotelu Hluboký dvůr. Ve dnech 23. - 24. 2. 2017 zde proběhne 2-denní školení pro zájemce z celé Moravy. V programu školení se objeví i čtvrteční saunová noc.

Školení vede Saunový mág Pavel Hofrichter, který jako lektor zážitkového saunování má řadu zkušeností také ze zahraničních provozů. Školení obohatí i svými postřehy z role porotce, kde zastupuje Českou Republiky na Mistrovství světa Aufguss-WM. Je pro nás čest, že máme zástupce mezi 16-ti porotci světa. Lektorku pro praktickou část přivítáme Michaelu Schönovou.

Nebude chybět ani saunový večer, ve čtvrtek 23.února 2017. Který se koná od 18:00 – 21:00 hod. V programu se představí lektorka zážitkového saunování Michaela Schönová spolu se saunérem Michalem Přeučilem.

Program:

18:00 Orientální noc – Michaela – tématický ceremoniál
18:45 Modrý paprsek Michal – relaxační ceremoniál
19:30 Kocour v botách Michaela a Michal – show ceremoniál
20:15 Vzpomínky klavíristky – Michaela – divadelní ceremoniál
21:00 Relaxace na dobrou noc – Michaela a Michal – relaxační ceremoniál

Zdroj a fotografie: Michaela Schönová a archiv sauneři.cz – děkujeme.

Školení saunových animátorůŠkolení saunových animátorůŠkolení saunových animátorůŠkolení saunových animátorůŠkolení saunových animátorů

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka