Škola vaření v hotelu Savannah**** deluxe
Jak si poctivě, zdravě, rychle a chutně uvařit doma i během týdne, a třeba s dětmi za zády - to má za cíl ukázat série kurzů vaření pod vedením slovenské šéfkuchařské hvězdy Marka Karaky, který nyní působí v hotelu Savannah. První z kurzů proběhne již v listopadu a škola vaření bude pokračovat v měsíčních intervalech až do března, pokaždé s jiným tématem.
„Ve škole vaření chci lidem kromě zajímavých receptů a základních technik ukázat hlavně to, že se vaření nemusí bát,“ říká Marek Karaka, držitel ocenění Top trend šéfkuchař na Slovensku 2011 a absolvent prestižního kurzu Yves Thuriès Culinary Academy. Na své si přijdou i milovníci vína, každý kurz zahájíme v pátek ve vybraném vinném sklípku ochutnávkou vín a specialit k vínu. Sobota pak bude ve znamení vaření a ochutnávání. Za absolvování alespoň tří kurzů z pěti čekají na účastníky zajímavé ceny a osvědčení o absolutoriu.
Termíny a témata znojemské školy vaření s Markem Karakou:
4. - 6. 11. 2011: Jako od maminky: Tradiční domácí kuchyně
2. - 4. 12. 2011: Vánoce jsou za dveřmi: Sváteční speciality a školička vaření pro děti
20.- 22. 1. 2012: Lehce a zdravě: Tradiční srílanská kuchyně
10.- 12. 2. 2012: Dolce Vita: Italská kuchyně, příprava domácích těstovin, rizota
9.- 11. 3. 2012: Z řek a moří: Ryby a dary moře
Víkend školy vaření stojí 4 290,- CZK* a zahrnuje:
- 1 x welcome drink
- 2 x ubytování v komfortním dvoulůžkovém pokoji
- 2 x polopenze
- 1 x návštěva vinného sklípku včetně ochutnávky a dopravy
- 5 hodin školy vaření
- vstup do hotelového Wellness & Spa centra (bazén, sauna, pára, fitness)
- vysokorychlostní internet (WIFI v restauraci a sálech, LAN v pokojích)
parkování před hotelem
* Uvedená cena je platná za osobu ve dvoulůžkovém pokoji „Komfort“. Příplatek za jednolůžko činí 1 000 Kč za pobyt, příplatek za pokoj „Executive“ činí 190 Kč za osobu/pobyt, příplatek za Apartmán činí 1 400 Kč za osobu/pobyt. Změna programu vyhrazena.
Internet: www.hotel-savannah.com