Skleněný pilník SAKURY

Ruce jsou vizitkou každé ženy, protože jsou stále vystaveny na odiv. Právě ženy májí rády upravené ruce, a krásné a zdravé nehty. Dopřejte svým nehtům speciální péči. Představujeme vám novinku na trhu skleněný ergonomický pilník Sakury s křemičitou brusnou plochou, která příznivě působí na třepící se a lamající se nehty.

Péče o ruce a nehty je nutná celý rok. Obzvlášť v zimních měsících je důležité, abychom rukám a nehtům dopřáli větší péči. Vystavování chladu a mrazu nesvědčí pokožce rukou ani nehtům, které mohou mít sklony k lámání a třepení. Je třeba, abyste vaše ruce udržovali ve formě, protože jsou vaší vizitkou. Velmi důležité je mít také stále upravené nehty. Každý má danou určitou kvalitu nehtů, ale do nehtů se promítá i náš životní styl a strava. Pro péči o nehty musíme volit kvalitní pomocníky. Proto vám chceme doporučit novinku na trhu - skleněný ergonomický pilník s křemičitou brusnou plochou Sakury, která obsahuje 99% organického křemíku.

Organický křemík je základním prvkem pro tvorbu nehtů, vlasů a kůže, proto příznivě působí proti třepení a lámání nehtů. Revolučnost pilníku Sakury je v tom, že se křemík do nehtů dostává při samotném pilování, čímž nehty vyživuje a zpevňuje. Nehty jsou zdravé a hydratované. Ergonomický design pilníku je dalším pozitivem, je navržen pro pohodlné držení v ruce a snadnou manipulaci při pilování nehtů a finální úpravu nehtů. Další předností manikérního pilníku je jeho víceúčelovost: úchyt slouží k úpravě kutikul a špička pro čištění nehtů. Pilník vám nahradí manikérní set 3 v 1.

Podobnou péči jako rukám nezapomeňte dopřát i nohám. Značka Sakury dále v kolekci nabízí pedikérní pilník a peelingové čočky na tělo a na tvář. Ucelenou kolekci najdete na našich internetových stránkách.

Skleněný pilník SAKURYSkleněný pilník SAKURYSkleněný pilník SAKURYSkleněný pilník SAKURYSkleněný pilník SAKURY

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka