Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu

Precizní zakázková výroba skleněných příček a stěn s vysoce odolným keramickým potiskem IMAGE GLASS s vizuálním efektem, kde lze kombinací poloprůhledných a neprůhledných ploch dosáhnout velmi nečekaných oboustranných vizuálních efektů a dokonalým provedením funkčních nerezových prvků od firmy Frajt s.r.o. nabízí elegantní řešení předělu dvou místností nebo sanitárních zařízení budov.

Takový prvek prostor opticky rozčlení a doplněním o celoskleněné dveře je lze využít všude tam, kde je hlavním úmyslem zachovat propojení a světlost místností s požadovaným důrazem na design.

Jedná se o montované, stabilní, univerzální dělící a sanitární příčky, jejichž výhodou je rychlá montáž, prostorová a designová variabilita a snadná údržba.

Sklo je vždy bezpečnostní z kaleného skla tl.10 mm v kombinaci s nerezovými nebo hliníkovými doplňky v povrchové úpravě elox, které jsou vhodné i do náročného vlhkého a mokrého prostředí.

Skleněné stěny a příčky mohou být posuvné, skládací nebo fixní.

Dle přání a požadavků investorů, poskytujeme kompletní služby od poradenství, tvorby vizualizace, zaměření, výroby až po odbornou montáž po celé České Republice.

Konstrukční prvky:

  • Veškeré kovové doplňkové konstrukce jsou z nerez oceli AISI 316L nebo hliníkovými doplňky s povrchovou úpravou elox.
  • Různé individuální možnosti volby dekoru skla např. satinato nebo tištěný motiv.
  • Sklo s motivem je vytištěné na tiskárně Rho Vetrocer anorganickými keramickými inkousty odolnými proti poškrábání a vlhkému prostředí. Rozlišení tisku až 800dpi. Motivy lze vybírat z databáze nebo můžete použít motiv architekta, popř. nechat vytvořit individuální motiv naším grafickým designérem.

 

Fotografie zaslal Martin Lakomý Martin, Frajt s.r.o. - děkujeme.

Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness  a hoteluSkleněné stěny a sanitární příčky do wellness  a hoteluSkleněné stěny a sanitární příčky do wellness  a hoteluSkleněné stěny a sanitární příčky do wellness  a hoteluSkleněné stěny a sanitární příčky do wellness  a hoteluSkleněné stěny a sanitární příčky do wellness  a hotelu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka