Sirotek a Šindelářová ovládli Jižní Ameriku

V uplynulém víkendu potvrdili Pavel Sirotek a Veronika Šindelářová, reprezentanti Českého svazu aerobiku, fitness a tance FISAF, své světové kvality. Na mezinárodní taneční soutěži v Brazílii suverénně zvítězili v disciplíně sportovního aerobiku. Velké uznání mají v Evropě, nyní jim výhra vynesla uznání také zámořského kontinentu.

Veronika Šindelářová a Pavel Sirotek, několikanásobní mistři Evropy a světa organizace FISAF, přijali pozvání do země již můžeme nazvat kolébkou aerobiku a tance. Ačkoli Veronika s Pavlem museli upravit svoji sestavu a projít velmi náročným tréninkem jejich nasazení se vyplatilo.

 

„Plně obsazená hala ocenila jejich špičkový výkon mohutným potleskem ve stoji a rozhodčí ohodnotili i nejvyšší známkou,” popisuje atmosféru Iva Farářová, trenérka vítězného páru. „Závod byl pro nás úžasným zážitkem a perfektním zakončením závodní kariéry. Uznání před mnoha mladými lidmi zámořského kontinentu nás přesvědčilo, že je stále dost těch, kteří tomuto sportu věří a pracují s mladým potencionálem,” vyjadřují se k úspěchu Šindelářová a Sirotek.

 

Soutěže se účastnilo bezmála deset jihoamerických států. Účast Evropských závodníků je naprostou ojedinělostí. Je tak téměř nemožné odhadnout konkurenci a připravit se na ni. Zbývá tak jediné - být naprosto perfektní. „Skvělý výsledek, kterého naši závodníci dosáhli, si za celou svoji úspěšnou kariéru více než zaslouží. Jsem velmi ráda, že se po dlouhé době podařilo vybudovat most mezi světem sportovního aerobiku FISAF a Jižní Amerikou,” říká Jana Havrdová, prezidentka Českého svazu aerobiku, fitness a tance FISAF a dodává: „Pro závodníky z Brazílie platí pro tento i příští rok výjimka zúčastnit se FISAF Mistrovství světa za výrazně výhodnějších podmínek a já pevně doufám, že této nabídky využijí.”

 

Závodní pár čeká ještě poslední závod jejich kariéry - FISAF Mistrovství světa v holandském Dordrechtu, kam se mimo nich vypraví mnoho dalších výborných českých reprezentantů.

 

zdroj fotografií: poskytla Petra Fuksová, Junior Manager agentury RHA, za Český svaz aerobiku, fitness a tance FISAF

zdroj: librafcomzdroj: trenérka Iva Farářová

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka