Seznamte se: saunovací pomůcky Rento

Když v závěru roku 2013 vstoupila na český trh finská značka Rento, která patří k předním světovým výrobcům saunovacích pomůcek, našla si okamžitě zastánce. Snoubí totiž maximální kvalitu služeb, důraz na komfortní relaxaci v souladu s nejnovějšími trendy a špičkové produkty pro péči o tělo.

Jemné mycí gely a saunová mýdla Rento ocení všichni milovníci saunování. Gely osvěžují pokožku a pečují také o vlasy, jimž poskytují potřebnou vlhkost. Saunová mýdla založená na rostlinných olejích skvěle padnou do ruky. Příjemnou inovací jsou jutové provázky pro zavěšení.

Přírodní barvy do sauny

Pokud máte doma vlastní saunu, jistě oceníte atraktivní sady kbelíku, vědra a naběračky v jednom barevném tónu. Nádoby na esence k polévání horkých kamenů se vyrábí z barevně eloxovaného hliníku a tepelně ošetřeného bambusu. Používají je i saunéři Wellness Horal při saunových rituálech.

Mycí medy různých vůní

Saunové mycí medy Rento doslova hýčkají tělo. Roztírají se na mokrou pokožku, poté se nechávají vstřebat v teple sauny a po opuštění sauny se omyjí teplou vodou. Přírodní med zjemňuje a rozjasňuje pleť.

Kosmetické balíčky

Oblíbené kosmetické balíčky a balíčky saunových vůní Rento jsou jedinečným a vítaným dárkem. Jsou parfemované a dostupné v mnoha variantách, nejen pro péči o tělo, ale také o vlasy či nohy.

Speciální tip: metličky

Přírodně sušené březové, dubové a eukalyptové saunové větvičky Rento si stále udržují svoji vůni. Užijte si metličkování, skvěle znásobí váš zážitek ze saunování.

Nenechejte si ujít kolekci designového saunového nádobí Pisara. Nádobí je vyrobeno z ekologického biokompozitu, jenž je biologicky rozložitelný a recyklovatelný. Produkty jsou odolné proti vlhkosti, vysoké teplotě i oděru, skvěle zachovávají tvar a barvu.

Zkrátka finská kvalita za rozumnou cenu. Neváhejte, hýčkejte se a dopřejte si to nejlepší.

Finská kvalita na českém trhuPo saunování je třeba se o kůži řádně postaratPraktické načiní přímo do sprchy od firmy Rento

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka