Setkání s iridologem

Na kosmetickém velettrhu WORLD OF BEAUTY & SPA jste mohli spatřit profesionální certifikovanou iridoložku paní Jiřinu Fraibišovou, která u svého pultu měla dlouhý pořadník čekatelů na diagnózu zdravotního stavu, který určuje podle duhovky oka. A právě tam jsem se ní setkala i já. Vždy mě tato metoda fascinovala a obdivovala jsem toto umění, proto jsem neváhala tuto metodu využít.

Iridologové rozpoznávají podle jednotlivých částí duhovky, kde je stav určité části těla v nepořádku, kde máte nějaký problém či potíže.

Orgány mají na duhovce oka svá reflexní nervová zakončení, stejně jako mají např. na plosce nohy. Pokud orgán nepracuje jak má nebo je nějak geneticky zatížen, v oku se to projeví jako pigmentace či jako uvolnění vláken duhovky a vznik trhliny (tzv. laguny), jako změna tvaru duhovky a panenky, změna projasnění duhovky atd...

Např. se můžete dozvědět, že vám kolísá cukr nebo, že máte v nerovnováze nervový systém. Poté obdržíte přibližně do 14 dnů podrobnou zprávu i s doporučením vhodné stravy a radami čemu se vyvarovat.

Jako na očním odělení si jen potřebuje iridolog vaše oko vyfotit a pak se na něj pěkně zblízka mikroskopy dívat a pozorovat odlišnosti.

Známé rčení říká, že oko je oknem do naší duše, pohledem iridologie je však také mapou lidského těla. Vše co není v pořádku, jakoby vystoupí na povrch duhovky.

Můžete iridologovi dát nějaká vodítka a napsat např. datum narození a jaké máte mometálně potíže, ale paní Fraibišová prozradila, že lidé mnohdy o sobě neprozradí vůbec nic a přesto odhalí a odkrývá pomocí duhovek pravdu. Já jsem se o tom sama předsvědčila, a proto mohu tuto metodu u paní Fraibišové s klidem doporučit.

 

jirinafraibisova@email.cz

728 461 730

Setkání s iridologemSetkání s iridologem

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka