Seriál turnajů pro kancelářské krysy letos slaví své desáté narozeniny

Byrokrati napříč firmami se již desátým rokem utkávají nejen s papírováním, ale také ukazují svého sportovního ducha v seriálu turnajů Byrokrat Cup. Jedná se o seriál sportovně společenských akcí, kde jde samozřejmě o body do celkového pořadí, ale především o zábavu, protažení kostry po náročném týdnu v kanceláři a vytvoření nových kontaktů.

Celá tour se řídí heslem „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“, proto ceny získají i ti méně úspěšní.

Letošní jubilejní desátý ročník začal již 14. března bowlingovým turnajem a přináší hned dva nové sporty do již tak širokého portfolia: dračí lodě a běh na 10 kilometrů. Celkem se tedy týmy složené ze zaměstnanců firmy či instituce utkají v šestnácti turnajích po celý rok. Z nabídky sportů si vybere opravdu každý, poměřit své síly můžete například ve volejbalu, malé kopané, bowlingu, florbalu, golfu, badmintonu či tenisu a dalších.

V roce 2014 dokázali již po třetí celkově zvítězit úředníci z adidas Coty. Jestli se letos nějaké jiné kanceláři podaří sesadit trojnásobné vítěze z trůnu, se dozvíme na závěrečném vyhlášení na konci listopadu 2015.

Fotografie poskytl Tomáš Němec – děkujeme.

Více informací o celé akci se dozvíte na:

Seriál turnajů pro kancelářské krysy letos slaví své desáté narozeninySeriál turnajů pro kancelářské krysy letos slaví své desáté narozeninySeriál turnajů pro kancelářské krysy letos slaví své desáté narozeninySeriál turnajů pro kancelářské krysy letos slaví své desáté narozeniny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka