SENSITIVE & AROMATHERAPY

ŘADA SENSITIVE je extra jemná a šetrná kosmetická řada vyrobená bez obsahu parfému, barviv, parabenů, sulfátů, ropných produktů, PEG derivátů a dalších chemických surovin.

0% barviv – parfemace – sulfátů – parabenů – ropných produktů - PEG emulgátorů – geneticky modifikovaných surovin – živočišných surovin

ŘADU SENSITIVE MŮŽETE POUŽÍVAT 2 ZPŮSOBY :

1) v základní podobě:

na dětskou a citlivou pokožku, která ocení mimořádně jemné složení.

2) pro AROMATERAPII - po smíchání s esenciálními oleji:

využít tuto řadu jako bázi pro míchání s 100% esenciálními oleji

a vytvářet si tak svou vlastní aromaterapeutickou koupel/sprchu či masážní/tělový olej...

S jednou lahvičkou a sadou esenciálních olejíčků si tak můžete každý den vyrobit jinou koupel nebo masážní směs...

Řada SENSITIVE nabízí tyto produkty :

1. SENSITIVE masážní & tělový olej pro citlivou pokožku a pro aromaterapii

100% rostlinný SENSITIVE masážní & tělový olej můžete použít v základní formě pro masáže a vyživující péči o suchou citlivou a dětskou pokožku nebo k aromaterapeutickým účelům - k míchání s esenciálními oleji a vytváření vlastních masážních směsí... SENSTIVIE masážní & tělový olej je vysoce kvalitní směsí mandlového, hroznového, slunečnicového a meruňkového oleje. Mandlový olej má výjimečné hojivé, regenerační a výživné účinky, dodává pokožce pocit hebkosti, chrání ji a zmírňuje podráždění. Hroznový olej je významný svými antioxidačními, hydratačními a zklidňujícími účinky. Slunečnicový olej zvláčňuje pokožku, podporuje její regeneraci a prokrvuje ji. Blahodárný meruňkový olej ošetřuje a regeneruje suchou, popraskanou a spálenou pokožku, napomáhá při léčbě akné

a ekzémů. 0% ROPNÝCH PRODUKTŮ, PARFÉMU, PARABENŮ, BARVIV, KONZERVANTŮ

Použití: Olej rozetřete v dlaních a krouživými pohyby jemně vmasírujte do pokožky. Pro aromaterapii: smíchejte cca 10ml masážního oleje s 1-5 kapkami esenciálního oleje a použijte k masáži.

2. SENSITIVE koupel & sprcha pro citlivou pokožku a pro aromaterapii

Pěnivá mycí emulze SENSITIVE do sprchy a koupele je určena pro obzvlášť jemné a šetrné mytí citlivé a dětské pokožky. Báječně ji lze také využít pro aromaterapii - k vytváření vlastních koupelových a sprchových směsí po smíchání s esenciálními oleji. Pomocí jedné lahvičky tohoto extra jemného základu a několika esenciálních olejů si tak můžete každý den vytvořit jinou koupelovou / sprchovou směs dle aktuální nálady a potřeby... Emulze SENSITIVE z pokožky jemně, bez podráždění odstraňuje nečistoty, aniž by ji přitom vysušila a narušila její ochranný plášť. Základem této emulze jsou rostlinné oleje obohacené o zklidňující a hojivý panthenol a výtažek z obilných klíčků. Po umytí zůstane pokožka hedvábně jemná, vláčná a zklidněná. Samozřejmostí je šetrnost k očím a pH 5,5. 0% PARFÉMU, PARABENŮ, SULFÁTŮ, BARVIV A ROPNÝCH PRODUKTŮ.

Použití: Koupel -přiměřené množství nalijte pod proudem tekoucí vody do vany. Pro aromaterapii: smíchejte cca 30 ml této základní báze s 5 kapkami esenciálního oleje a nalijte pod proudem tekoucí vody do vany nebo použijte ke sprchování.

 

ŘADA AROMATHERAPY zahrnuje 100% přírodní aromaterapeutické směsi, které můžete použít k míchání s výše zmíněnými základy Sensitive pro koupel, sprchu a masáž nebo je použít do aroma-lamp, saunových nálevů, vířivých van...

Řada Aromatherapy nabízí tyto produkty :

1. 100% přírodní esenciální olej Antistres a Relaxace

Má uklidňující vůni, navozuje spánek, pomáhá při léčbě migrény, bolesti hlavy, depresi, nervovém napětí a stresu. Odstraňuje nervové vyčerpání a neklid a zvyšuje duševní aktivitu.

2. 100% přírodní aroma kompozice Osvěžení

Revitalizuje a osvěžuje tělo i mysl při dlouhodobém zatížení, napomáhá koncentraci a působí proti bolestem hlavy, nervovému vyčerpání a stresu. Zmírňuje bolesti svalů a nadměrné pocení. Napomáhá odstranit nepříjemný cigaretový pach ze zakouřených prostor.

3. 100% přírodní aroma kompozice SVALOVÉ NAPĚTÍ

Je ideální péčí pro unavené svaly po zvýšené tělesné námaze. Tlumí svalové a revmatické bolesti, zmírňuje křeče, povzbuzuje při únavě, napomáhá prokrvení a hojení, má mírný chladivý efekt.

4. 100% přírodní směs esenciálních olejů Romantika

Má mírné afrodiziakální účinky, harmonizuje psychiku, napomáhá proti depresi, vyčerpání, nervovému a svalovému vypětí a je tak skvělým pomocníkem pro romantické večery ve dvou…

Použití: Do aromalampy s vodou 3-8 kapek, do koupele 5 - 10 kapek nejprve rozmíchat v oleji nebo mléce, do koupelového základu Sensitive cca 5kapek na 30ml, pro masáž cca 1-5 kapek na 10ml rostlinného oleje.

SENSITIVE & AROMATHERAPYSENSITIVE & AROMATHERAPY

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka