Segment wellness funguje i v období krize

Ač se zdá, že hospodářská krize nemá konce, nezaměstnanost se stále zvyšuje a firmy jen málo investují, v moravskoslezském kraj obzvláště, ostravská společnost Caretta Spa se těmto zákonitostem vymyká.

Na začátku roku 2013 se vedení společnosti rozhodlo udělat velmi zásadní krok. Pro výrobní podnik vyroste v jiné části Ostravy, Svinově, nová hala a showroom.

„Je to velmi významný okamžik v historii firmy. Výstavba nové haly je pro nás velký závazek do budoucna a věříme, že nám nové prostory pomůžou zkvalitnit nejen veřejné mínění a image firmy, ale také hospodářskou úroveň našeho kraje. Tím chci naznačit, že získáme více prostoru pro rozšíření produkce a ruku v ruce v tom jde i zvýšení počtu pracovních míst. Úspěšný rok 2012 byl pro nás startovacím impulsem pro výstavbu nových prostor. Trend úspěšnosti pokračoval i v roce 2013, což naše rozhodnutí jen více utvrdilo.“ Říká Robert Král, majitel a zakladatel společnosti.

Nová hala bude pokrývat plochu bezmála 1100 m2. Z finančního hlediska se jedná o investici ve výši 26 miliónů Kč. Exteriérové i interiérové zbarvení budovy bude založeno na korporátních barvách, tento aspekt má vést k vybudování ještě větší identity společnosti.

Design budovy je vytvořen jako moderní, ale hlavně funkční. Objekt bude dělený na dvě hlavní části. V popředí se bude nacházet showroom a administrativní část, v zadním úseku pak výrobní hala.

Celý projekt má být dostavěn na přelomu roku 2014 a 2015. Výroba včetně všech administrativních prostor se plánuje přesunout do nových prostor ve stejném časovém horizontu.

Foto: web firmy

Segment wellness funguje i v období krizeSegment wellness funguje i v období krize

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka