Sedmé narozeniny Balance Clubu Brumlovka

Začněte sportovat a využijte sedm týdnů výhod v Balance Clubu Brumlovka při příležitosti sedmých narozenin klubu

Exkluzivní wellness a fitness klub Balance Club Brumlovka už sedm let dokazuje, že udržování zdravého životního stylu může být zábava a radost. Komplexní přístup, nabízející široké spektrum aktivit zaměřených na sportovní výkonnost, ale také špičkové služby v oboru wellness, už sedm let láká nové členy a nepřestává motivovat ty stávající.

Aktuální sedmé výročí svého vzniku Balance Club Brumlovka slaví opravdu velkoryse – akcí nazvanou 7 let, 7 týdnů výhod pro vás. Každý týden od 17. března do 4. května bude pro členy klubu připraveno překvapení v podobě mimořádně výhodné nabídky. Pokud tedy hledáte tu správnou motivaci začít pravidelně cvičit, neváhejte a zahajte teď. Nabídky se týkají širokého spektra služeb klubu, od diagnostického vyšetření přes cvičení na Power Plate až po plavání s osobním trenérem a dalších aktivit. V tomto období bude rovněž sleva na zápisné ve výši 50%.

 

Balance Club Brumlovka už od svého vzniku v roce 2007 patří mezi nejlepší fitness a wellness centra v České republice a stále drží krok se světovými trendy. Unikátní je především spojení prostorné fitness a cardio zóny s velkým plaveckým bazénem, třemi sály na skupinové cvičení, relaxační zónou se saunovým světem a neodolatelnou sluneční terasou s japonskou saunou na střeše klubu. Vše pro perfektní kondici těla i mysli pod jednou střechou!

 

Fotografie zaslala Ruth Vojtěchovská, PR & Marketing Consultant – děkujeme.

Sedmé narozeniny Balance Clubu Brumlovka Sedmé narozeniny Balance Clubu Brumlovka Sedmé narozeniny Balance Clubu Brumlovka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka