Se Spoteee zapomenete, že běžíte…

Fitness v Aquapalace Praha nabízí jako první v Praze unikátní novinku - Spoteee. Díky ní máte možnost se projít či proběhnout po nejrůznějších místech na zemi, zatímco jste na páse ve své posilovně. Jedná se o videozáznamy tras pořízených v ulicích měst i v divoké přírodě, které ubíhají na LCD televizi umístěné před běhacím pásem.

Můžete si zaběhat kolem londýnského Big Benu, po pařížském Champs Elysées nebo v krásné přírodě Adršpašských skal. Nechybějí ani rarity - jeskyně Punkva nebo v podzemí pražského metra.  Zajímavých tratí po turisticky oblíbených i netradičních místech v ČR a v Evropě je v současné době 35 a seznam se neustále rozšiřuje.

Jak dodává manažer Fitness Aquapalace Praha Lukáš Kverka, Spoteee nejen že vytrhává lidi z denního stereotypu, ale také umocňuje zážitek z běhání. „Myslím si, že díky Spoteee se dnes už i lidé, kteří dříve běhání na páse neměli rádi, do posilovny těší. Nemusejí si zakrývat časomíru ručníkem, jak je většinou zvykem. S tímto vizuálním zázrakem jim čas příjemně utíká. Kdo si chůzi nebo běhání se Spoteee vyzkouší, vrací se k nám s o to větší radostí.“

V Aquapalace Praha jsou momentálně Spoteee na dvou LCD televizích. Podívat se na video a na obrázky můžete na webu www.aquapalace.cz, na oficiálním webu www.spoteee.cz nebo na Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dj64TVd3pkY&hd=1.

Foto: Veronika Machková, Aquapalace Praha, děkujeme.

Se Spoteee zapomenete, že běžíte…Se Spoteee zapomenete, že běžíte…

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka