Saunyx nabízí saunování pod hvězdami s výhledem na Hradec Králové

Nové saunové centrum se slavnostně otevře v sobotu

Unikátní sauna pod hvězdami přímo v centru Hradce Králové dostala název Saunyx a po zkušebním provozu se slavnostně otevírá již tuto sobotu, 18. ledna 2018 v 17 hodin. Saunyx nabízí saunování na střeše Pilnáčkovy továrny a v první etapě jsou k dispozici dvě prohřívárny, relaxační místnost, bar nebo ochlazovací bazén. Jedna ze saun nabízí unikátní panoramatický výhled do hradeckých ulic. Zkušená obsluha připraví pro návštěvníky zážitkové saunování se saunovými ceremoniály a aromaterapií.

Finská sauna prohřeje návštěvníky Saunyxu na 90°C a při pocení se nabízí vyhlídka do okolí panoramatickým oknem. Ochlazení je na čerstvém vzduchu střešní terasy a čerstvý vzduch k saunování neodmyslitelně patří. Proto i ochlazovací bazén je pod širým nebem.  Ve večerních a nočních hodinách je sauna i saunový svět příjemně nasvícen, v průběhu celého dne pak saunu provoní nápaditá aromaterapie za použití 100% přírodních éterických olejů v BIO kvalitě. Saunyx dělá vše pro příjemný zážitek i zdraví svých návštěvníků. Sauna posiluje imunitní systém, přispívá k obranyschopnosti organismu a snižuje nemocnost. Také blahodárně působí na psychiku a odstraňuje stres, nespavost nebo nervozitu.

Druhá potírna má dvě role. Do 18. hodiny jde o saunu s příjemným prohříváním s použitím bylinek a éterických olejů. Nižší teplota je vhodná pro společné rodinné saunování, pro saunování dětí nebo seniorů. Také pro všechny, kteří vysoké teploty nemají rádi. Večer se pak začne topit na vyšší teplotu a ze sauny se stává nejteplejší prostor v Saunyxu. Dokonalé saunové topidlo se nebojí vysokých teplot a na své si přijdou vyznavači horkého saunování.

K dispozici jsou i masáže a relaxační tělové procedury.

Saunyx se bude v budoucnu rozšiřovat a přibydou privátní sauny, rozšíří se na druhou střešní terasu, nabídne další saunové prohřívárny a další služby. Návštěvníci se mohou těšit na rozvoj zážitkového saunování.

Saunyx doporučuje Česká asociace saunérů i Saunový mág Pavel Hofrichter, který společně s majiteli a provozovateli saunu v sobotu slavnostně otevře.

V případě zájmu si rezervujte svojí vstupenku na otevření Saunyxu na emailu jaroslav.pallas@saunyx.cz Kapacita je daná velikostí prostor a není neomezená. Vstupné na sobotní zahájení je jen 190,- Kč a není časově omezeno.

Saunyx nabízí saunování pod hvězdami s výhledem na Hradec KrálovéSaunyx nabízí saunování pod hvězdami s výhledem na Hradec KrálovéSaunyx nabízí saunování pod hvězdami s výhledem na Hradec KrálovéSaunyx nabízí saunování pod hvězdami s výhledem na Hradec KrálovéSaunyx nabízí saunování pod hvězdami s výhledem na Hradec Králové

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka