Sauny Salus - luxus pro každého

dodavatel luxusních wellness a balneo

Firma Vlastimil Sládek–Sauny a Wellness Salus se specializuje na vývoj, projekci včetně digitalizace a následné správy majetku BIM, výrobu a prodej technologií Wellness a balneo, saunových kamen, saunových kabin, solných kabin, solných lázní s haloterapií, technologií atraktivních sprch, Knaipp procedur. Disponujeme vlastními architektonickými studii, špičkovými architekty a projektanty v oboru designu, projekci lázní, Wellness, balneo a celých aquaparků. Partner Sauna Herbal Cupu 2017.

Vše můžeme nabídnout v BIM digitální podobě. Sídlo firmy je v Ostravě, Praze a Bratislavě. V Ostravě si můžete navíc prohlédnou fukční nadčasový Wellness a kompletní program Fa Salus (v Praze se budují nové prostory, které budou hotovy koncem roku).

Proč Sauna, proč wellness?

Saunování a pobyt ve wellness napomáhá k odstranění sice drobných, ale často se opakujících stresů denního života. Tyto se projevují v psychickém vypětí při jednotvárně zatěžující práci nespavostí, nervozitou, stavy úzkostí, vyčerpaností, sexuálními potížemi, bolestmi hlavy, kloubů apod. Současně saunování chrání organismus před následky nezvyklé jednorázové nebo opakované jednostranné tělesné námahy s následnými bolestmi, ztuhlostí svalů, únavou aj. Přispívá k získání bezprostředně kladného pocitu v podobě dokonalé čistoty kůže s patrným kosmetickým efektem, uvolnění a svěžesti s povzbuzením mnohých životních funkcí, zlepšení tělesné i duševní kondice aj.

Saunování a pobyt ve wellness vede k poznání, že jedině pravidelně a soustavně realizovanýwprogram regenerace ve wellness a saunování zejména, se v krátkém čase projeví vznikem odolnostiwpředevším vůči virozním infektům dýchacích cest, v ovlivnění až ústupu chorobných projevů nemocí dýchacích cest i kůže (i alergických) a rovněž ve zkvalitnění osobního přístupu k životosprávě.

Proč Salus?

Firma Vlastimil Sládek – Sauny a Wellness Salus má 25 letou zkušenost v oboru, má idividuální přístup ke každému zákazníkovi, může nabídnout vlastní řešení od standartů až po nejexkluzivnější materiály a design wellness či sauny. Používá nejmodernější programy v oblasti projekce (digitální zpracování BIM), kdy šetří nemalé investice investorům. Nabízí velmi spolehlivé technologie, má zajištěný záruční i pozáruční servis, jsme na trhu lídrem již 23 let !!

Výrobky firmy Sládek - Sauny Salus se těší velké oblibě po celém světě. O čemž svědčí udělená ocenění na mezinárodních výstavách. Kontrola jakosti a kvality výrobků Salus probíhá přímo ve výrobě, kde výrobky podléhají několika stupňové kontrole včetně kontroly mezinárodních zkušeben, což zaručuje stálou jakost a kvalitu všech výrobků fy Sládek. Na sledovanou jakost a spolehlivost byla udělena mezinárodní certifikace. Společnost Sládek je nositelem několika užitných a průmyslových vzorů, ochranných známek a patentově chráněných výrobků.

Vyberte si...

Saunová kamna, materiál pro stavbu svépomocí, kompletní projekt či studii, dodávku stavby na klíč včetně všech profesí (voda, topení, vzduchotechnika, elektro, stavební činnost, stavební dozor). Vyhovíme Všem Vašim požadavkům a nárokům.

TRADICE 25 let SPOKOJENOST 25 let SPOLEHLIVOST 25 let DŮVĚRA 25 let = SALUS 25 LET !!!
Vlastimil Sládek majitel firmy Sauny a Wellness Salus

Zdroj a fotografie: V. Sládek - děkujeme!

Sauny Salus - luxus pro každéhoSauny Salus - luxus pro každéhoSauny Salus - luxus pro každéhoSauny Salus - luxus pro každéhoSauny Salus - luxus pro každéhoSauny Salus - luxus pro každéhoSauny Salus - luxus pro každého

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka