Saunový ráj v Holicích slaví páté narozeniny!

A spolu s ním slaví i Saunový Mág

V neděli 9. října 2016 se uskuteční speciální saunový event v Saunovém ráji v Holicích - NAROZENINOVÁ PÁRTY. Před pěti lety zde vyrostlo moderní saunové centrum. Saunový ráj našel inspiraci v saunovém světě - termály Bešeňová na Slovensku a po 18 měsících příprav se 10. října 2011 otevřel pro veřejnost. Během svého provozu byl doplněn o další procedury a mezi nejzajímavější mezník v historii patří otevření venkovní ceremoniální sauny v létě 2014. Zde proběhne větší část narozeninového programu.

V rámci SaunaFestu na cestách přijedou zkušení saunéři z celé ČR předvést saunové show, saunové divadlo i relaxační saunové ceremoniály. Nebudou chybět peelingové procedury. K hostům se přidají místní saunéři a vznikne tak maratón patnácti vystoupení.

Program NAROZENINOVÉ PÁRTY:

13:00 Tři vznešení – Pavel, Saunový mág
13:45 Vějířové mámemí – Zuzka a Martina /Saunový Ráj Holice
14:30 Rio 2016 – Milan /Velké Losiny
15:15 Matrix – Michal /Saunia Praha
16:00 Překvapení
16:45 Velká námořní plavba – Martin/Saunový Ráj Holice
17:30 Relaxační ceremoniál v doprovodu klavíru – Milan /Velké Losiny
17:50 Peelingová procedura v parní lázni
18:15 Překvapení
19:00 Kouzlo Arménie - Michaela /SaunaFest
19:20 Peelingová procedura v parní lázni
19:45 Manželský trojúhelník – Týmový ceremoniál Saunový Ráj Holice
20:30 Prokletý saunér - Michal /Saunia Praha
21:15 Chicago – Michaela /SaunaFest

Změna programu vyhrazena. V neděli 9.10. bude otevřeno 10.00 – 21.00 hod.

Saunové ceremoniály jako součást zážitkového saunování jsou v Saunovém ráji doma již od roku 2014. Saunér, který zvyšuje vlhkost v sauně poléváním rozpálených kamenů vodou, přináší do prohřívány příběhy, hudbu a přírodní vůně. I narozeninová párty v Saunovém ráji bude provoněná 100% éterickými oleji a návštěvníci zažijí celou řadu jedinečných vystoupení. Vedle toho je připraven i doprovodný program - například soutěž Windstorm master v síle mávání ručníky o pěkné ceny věnované Saunovým rájem. Během odpoledne bude k dispozici i malé občerstvení. Na oslavu zveme vedle stálých návštěvníků a příznivců zážitkového saunování také další hosty, saunéry, kteří oživí saunové centrum dalšími programy. Své narozeniny zde oslaví také Saunový mág Pavel Hofrichter.

SaunaFest na cestách je projekt sloužící k osvětě správného a zdravého saunování. Prezentuje nové saunové umění – zážitkové saunování a dává možnost získat pro tento nový trend další saunové fanoušky. Saunéři, kteří se představují na soutěžích SaunaFestu, a další zkušení saunoví animátoři připravují saunové představení v různých koutech ČR. Přijďte se podívat, přijďte si to užít!

Zdroj a fotografie: Saunový ráj Holice a Pavel Hofrichter - děkujeme.

Saunový ráj v Holicích slaví páté narozeniny!Saunový ráj v Holicích slaví páté narozeniny!Saunový ráj v Holicích slaví páté narozeniny!Saunový ráj v Holicích slaví páté narozeniny!Saunový ráj v Holicích slaví páté narozeniny!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka