Saunové rituály v Českých Budějovicích

Rtuť teploměru neúprosně klesá, a proto není na škodu pořádně posílit imunitu. Kromě vitamínů si můžete zajít třeba do sauny. Na skvělý saunový zážitek zve na sobotu 7. 2. plavecký stadion v Českých Budějovicích. Těšit se můžete i na Fantoma opery!

Je tu další příležitost jak proměnit obyčejné saunování v neobyčejný zážitek. O ten se postarají ti nejlepší z nejlepších – jeden z nejúspěšnějších českých saunových animátorů, Jaroslav Pallas, nebo neméně skvělá a okouzlující Judita Müllerová. Nechte na sebe dýchnout atmosféru divokého západu, dopřejte si medový nebo solný peeling a další saunové radovánky.

A pokud by vám i toto bylo málo, můžete přičichnout k vůním dalekého Tibetu, ke kterým vás dovede saunový mág Pavel Hofrichter. Není to přeci jen lákavá nabídka? Takže v sobotu 7.2., areál Plaveckého stadionu v Českých Budějovicích. Těšíme se na vaši návštěvu!

Program:

15:00 Latino Mujer (Judita Müllerová)

15:30 Solný peeling

16:00 Tenkrát na západě (Jaroslav Pallas)

17:00 Vůně Tibetu (Pavel Hofrichter)

18:00 Black Shadow (Jaroslav Pallas)

19:00 Ceremoniál černé kočky (Judita Müllerová)

20:00 Fantom Opery (Jaroslav Pallas)

20:30 Medový peeling

SaunaDay v Českých BudějovicíchŠpička českých saunových animátorů - Jaroslav Pallas a Judita MüllerováNa vaši návštěvu se bude těšit i saunový mág Pavel Hofrichter

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka