Saunové noci s grilováním v Sauna Spotu Dvorce

Začátek srpna bude ve znamení umění zahraničních saunérů

Sauna Spot zve 5.8. a 12.8. na Páteční horečku saunové noci s grilováním, tentokrát však poprvé se zahraničními hosty. A těšit se máte opravdu na co! Představí se vám hosté z Rakouska a ze Slovenska. Poprvé se také můžete setkat s týmovými ceremoniály.

První srpnový pátek se můžete těšit na Rakouskou saunovou noc, kterou vás budou provázet Tibor a Mária Zsebedics. Pro fanoušky zážitkového saunování známí především ze soutěží SaunaFest a Sauna Herbal Cup, kam naši přátelé pravidelně jezdí. Druhý srpnový pátek vás ohromí v Slovensko-české saunové noci Marek Homza z resortu Gino Paradise Bešeňová a večerem ho budou doprovázet naše krásné saunérky Lucie Stellnerová v týmu s Michaelou Schönovou.

Přijďte si užít krásné saunové nezapomenutelné zážitky spolu s námi. Chybět opět nebudou domácí limonády připravované s láskou na baru. Těšit se můžete na úžasné speciality od grilmajstrů. Vstupenky možno objednat na recepci – tel. 720 030 340.

Sauna – Spot je unikátní projekt party saunařských nadšenců. V centru Prahy se nám podařilo obnovit a zrekonstruovat historické saunové centrum – Dvorce. Po měsících usilovné práce Vám budou k dispozici 4 finské sauny, masáže, odpočívací terasa s výhledem na Vltavu a Zlíchov. Přijďte k nám relaxovat a zapomenout na starosti všedních dnů.

Program 5.8.2016

19:00 Tři dámy - moderní klasický aufguss

20:00 Cesta do Indie - Maria

21:00 Šéfkuchař - saunová show -Tibor

22:00 Ledová královna - Maria

23:00 Alpen Rock - týmový show ceremoniál - Maria & Tibor

24:00 I´m from Austria - týmový show ceremoniál - Maria & Tibor

 

Program 12.8.2016

19:00 Tango - Lucie

20:00 Tradiční bylinkový - Marek

21:00 Mystický ceremoniál - Lucie

22:00 Duch Tatier - Marek

23:00 Návrat do Československa – Lucie a Michaela

24:00 Božský Řím - Marek

 

Zdroj fotografií: Marek Homza a Pavel Hofrichter

Saunové noci s grilováním v Sauna Spotu DvorceSaunové noci s grilováním v Sauna Spotu DvorceSaunové noci s grilováním v Sauna Spotu DvorceSaunové noci s grilováním v Sauna Spotu DvorceSaunové noci s grilováním v Sauna Spotu DvorceSaunové noci s grilováním v Sauna Spotu Dvorce

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka