Saunové divadlo se vrací do Jihlavy

Dne 28. února se do Jihlavy po roce vrátí saunové ceremoniály. Tentokrát se však uskuteční v sauně aquaparku Vodní ráj. V loňském roce se akce zúčastnilo na 120 návštěvníků. Přijde vás letos víc?

V sobotu 28. února se do Jihlavy po roce vrátí saunové ceremoniály. Tentokrát se však uskuteční v sauně aquaparku Vodní ráj. Pokud jste se ještě nesetkali s pojmem „saunový ceremoniál“, pak vězte, že spočívá v polévání kamenů vodou s vonnou esencí a následným rozháněním horkého vzduchu nad rozpálenými kamny ručníky. Saunový ceremoniál trvá zhruba deset minut. Moderní saunové ceremoniály pak navíc využívají speciální nasvícení, kostýmy a jsou doprovázeny hudbou. A takové saunové divadlo zažijí návštěvníci Vodního Ráje.

Tyto zážitky jsou běžné spíše za českými hranicemi, ať už v Německu nebo Rakousku. SaunaFest na cestách si klade za cíl českým návštěvníkům sauny tento nový trend v saunování představit. Důležitá je i osvěta v podání saunérů, kteří návštěvníky informují o zásadách správného a pravidelného saunování. Jistě jste se už doslechli o prospěšnosti saunování jako součásti zdravého životního stylu. Od zkušených saunových mistrů se dozvíte také o hyguiencických pravidlech, můžete se zeptat na saunování s dětmi nebo si popovídat o finském saunování a saunách.

Do Jihlavy zamíří skutečná špička českých saunových mistrů. Náš nejúspěšnější saunér a čerstvý mistr Grand Prix Czech Republic Jaroslav Pallas a Judita Müllerová, finalistka oficiální mistrovství ČR v saunových ceremoniálech a držitelka 6. místa na Mistrovství světa v týmové soutěži. A celé odpoledne bude pod taktovkou saunového mága a zároveň propagátora zážitkového saunování Pavla Hofrichtera.

Takže co vám brání v tom si zpříjemnit poslední únorové sobotní odpoledne? Že nevíte, co s dětmi? Vezměte je s sebou, i pro ně je připraven program v podobě Plyšáčkova ceremoniálu. Tak vzhůru do sauny!

Program:

13:00     Plyšáčkův ceremoniál - saunový ceremoniál pro děti s rodiči - Jaroslav Pallas

14:00     Vůně  Orientu - Judita Müllerová

15:00     Tenkrát na západě - Jaroslav Pallas

16:00     Kouzlo Tibetu - relaxační saunový ceremoniál - Pavel Hofrichter

17:00     Black Shadow - Jaroslav Pallas

18:00     Ceremoniál Černé kočky - Judita Müllerová

19:00     Indian Dream - Jaroslav Pallas

19:30     Sladké medové pohlazení na dobrou noc

Obyčejné saunování se může proměnit ve speciální zážitekTěšit se na vás budou nejlepší čeští saunéři - Jaroslav Pallas a Judita Müllerová......a nebude chybět ani saunový mág Pavel Hofrichter

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka